Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Januzaj aan het kanon bij Sociedad, dat punten deelt met PSV

4 reacties

 • Raymundo Goethals

  1 maand geleden
  Luister niet naar vastgeroeste oude venten. Elke jaar zou fantastische zijn. Dan hadden de RD echt kans gehad nu is de hele ploeg al te oud. Negeren iedereen boven de 50 aub. Te betalen toch niks.
 • Brent Reynaert

  1 maand geleden
  Draait alleen om geld. Wie zit nu te wachten om een 2 jaarlijks WK.
 • Jonathan Loterman

  1 maand geleden
  Als het maar geld op brengt voor de FIFA maakt het hun niets uit. Nooit ergens een poll zien verschijnen. Zal intern gebeurt zijn waarschijnlijk op een vergadering met 5 man
 • Wesley De Cock

  1 maand geleden
  Zeldzaamheid kan dingen zo mooi maken. WK om de 4 jaar is perfect, om de 2 jaar gaat het zeer snel charme verliezen. De volksfeesten, verzamelingen,... gaan uitsterven. Ook één van de redenen waarom die super league niet zou werken: Alle dagen topmatchen, dan heb je het mettertijd ook gezien en zou de interesse afnemen.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?