Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Inter meer dan 100 miljoen euro in het verlies door coronacrisis - Seck verovert plaats in Ploeg van de Week

1 reactie

 • Georges Vande Velde

  2 maanden geleden
  De enige ploeg die constante in zijn spel legt zowel in de JPL als in de EL is Antwerp. Goede ploeg, goede spelers en zeer goede bank. Had Club Brugge nu nog maar Lior Refaelov . Club had beter i.p.v. een zeer dure Mignolet een gewoon dure Butez gekocht. Al de “dure” aankopen bij Club zijn paniekaankopen ! Daardoor slechte transfers. Verhaeghe laat zich iedere maal aftroeven door Gheysen !
 1. Comeback in stijl voor Zlatan, die komst van andere goalgetter toejuicht: “Dan zijn we met twee om iedereen bang te maken”
  Play
  Serie A

  Comeback in stijl voor Zlatan, die komst van andere goalgetter toejuicht: “Dan zijn we met twee om iedereen bang te maken”

  Nog steeds geen greintje verval. Na zeven weken blessureleed begon Zlatan Ibrahimovic (39) voor het eerst weer aan een wedstrijd. Negentig minuten later werd er maar over één man gesproken: King Zlatan. “Twee goals waren vandaag wel voldoende.” De statistieken ogen stilaan enig mooi. Bij Zlatan én bij AC Milan. En dan is er nog een andere goalgetter in aantocht. “Dan zijn we met twee om tegenstanders bang te maken.”
 1. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari
 2. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"