Chakvetadze kreeg rood op bezoek bij Antwerp.
Volledig scherm
Chakvetadze kreeg rood op bezoek bij Antwerp. © Photo News

Football Talk. Gent aanvaardt schorsing Chakvetadze niet - Otasowie, man van 4 miljoen euro, na halfuur gewisseld bij Club NXT

8 reacties

 • nico baelde

  3 maanden geleden
  Tja goethals, hoeveel eigen jeugd speelt er nog mee bij jouw ploeg? Verschaeren, Amuzu, en El Hadj. Die eerste 2 weten het doel niet staan, de derde mag spelen de laatste 5 minuten, maar wel 6 huurspelers die de eigen jeugd blokkeren. Nu ja, club speelt enkel top tegen grote ploegen, niet tegen meelopers. Het enige werkpunt van clement is dat club zich nog moet motiveren tegen middelmatige ploegen als Anderlecht en Gent, en niet alleen tegen toppers als Union en Eupen.
 • marc van de poel

  3 maanden geleden
  Als de achillespees van Gerkens over had geweest, wat bij zo een "ongecontroleerde-voet-vooruit-trap-zonder-enige-intentie-om-de-bal-te-spelen" niet eens zo ondenkbaar zou zijn, wat hadden ze bij Gent dan gezegd? 4 weken schorsing zou veel logischer zijn bij zulke overtredingen. En twee weken voor Van Haezebroeck wegens aanhoudend gezanik.
 • Gorissen Marcel

  3 maanden geleden
  Het was zo een goeie, totdat hij bij Brugge arriveerde.
 • Ivan Beelaert

  3 maanden geleden
  Inderdaad meer eigen jeugd die opgeleid is bij Club in de A kern nemen ,nog iemand die in Mechelen fantastisch speelt ,Storm ,ook een jeugdspeler van Club maar men had geen geduld .
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Tegenwoordig eigen jeugd telt niet meer helaas...🙄 Bij club alleen Charles de ketelaere ... Voor de jeugdwerking : 0
 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoetballer was”
  PREMIUM
  Gouden Schoen

  Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoet­bal­ler was”

  In ‘Onuachu Town’ is zij de koningin, Tracy Acheampong (23). Een meisje uit Amsterdam met Ghanese roots en al bijna vier jaar steun en toeverlaat van Paul Onuachu (27). Ook zij genoot de laatste dagen intens van de erkenning die haar topspits kreeg. “Toen hij meteen mijn nummer vroeg, dacht ik ‘echt niet’, maar het was typisch Paul: doodeerlijk en rechtuit.”