Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Europees duel Tottenham afgelast door corona-uitbraak - Speeldata kwartfinales Croky Cup bekend

0 reacties

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. “Jouw leven is voorbij, zigeuner”: wie is Dusan Vlahovic (21), nakende Juve-spits van 70 miljoen die uitgespuwd wordt door eigen fans?
  PREMIUM
  Serie A
  1

  “Jouw leven is voorbij, zigeuner”: wie is Dusan Vlahovic (21), nakende Ju­ve-spits van 70 miljoen die uitgespuwd wordt door eigen fans?

  Uitgespuwd door de die hard-fans. Want een transfer naar de aartsrivaal, dat is not done. Juventus staat op het punt om Dusan Vlahovic (21) over te nemen van Fiorentina. Prijskaartje? Ruim 70 miljoen euro - de duurste wintertransfer in Italië. En zeggen dat ‘La Viola’ er zelf nog geen twee miljoen voor neertelde. Wie is die Servische sluipschutter? En wat maakt de overgang zo gevoelig?