REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Football Talk. Doku scoort als invaller tegen Lorient - Moeskroen wint vierde keer op rij - Denayer wint met Lyon zuinig van Montpellier

0 reacties

 1. Timmy Simons hervat vanavond met
Zulte Waregem, na start met 6 op 6:
“Op termijn niet enkel op goesting en
grinta, maar ook voetballend sterker”
  Jupiler pro league

  Timmy Simons hervat vanavond met Zulte Waregem, na start met 6 op 6: “Op termijn niet enkel op goesting en grinta, maar ook voetbal­lend sterker”

  Iets meer dan een maand geleden daverde het aan de Gaverbeek. Bij Zulte Waregem werd clubmonument Francky Dury geslachtofferd op het altaar van de angst om te degraderen. Met twee overwinningen op rij begonnen Timmy Simons en Davy De fauw vervolgens op de best mogelijke wijze aan het nieuwe tijdperk bij de fusieclub op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Maar uit de zorgen is Essevee daarmee nog lang niet: “We bekijken het voorlopig nog altijd wedstrijd per wedstrijd, punten pakken is onze prioriteit.”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 3. Lucas Rougeaux (KV Kortrijk) maakt zijn eerste doelpunt ooit in de Jupiler Pro League: “Ik heb geprobeerd me te tonen aan de coach”
  Voetbal 1A

  Lucas Rougeaux (KV Kortrijk) maakt zijn eerste doelpunt ooit in de Jupiler Pro League: “Ik heb geprobeerd me te tonen aan de coach”

  KV Kortrijk speelde dinsdagavond 1-1 gelijk tegen Sporting Charleroi. Lucas Rougeaux kopte de Kerels op voorsprong, maar zeven minuten later trapte Bayo de gelijkmaker voorbij Ilic in doel. Charleroi kwam nog enkele keren goed opzetten, maar Ilic pakte uit met enkele prima reddingen. De West-Vlamingen konden na de wedstrijd dan ook leven met een puntendeling.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.