BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Football Talk. Doku opnieuw weken out - Doj Perazic, ex-trainer van Antwerp, overleden

11 reacties

 • alfons moons

  4 maanden geleden
  Nergens vermeld : Doj was trainer van de dames van Rapide Wezemaal met als voorzitter Fernand Mertens !
 • Pol Wijnants

  4 maanden geleden
  Doj Peracick was ook nog trainer van AC Betekom toen die in 4de klasse speelden. Geweldig persoon. Ik herinner mij nog levendig hoe hij op training altijd "mer snelligkeit" riep. RIP Doj.
 • Frans Peeters

  4 maanden geleden
  Nederland speelt tegen Duitsland. Wij tegen FC Dwerg Ierland. In Qatar wss weer eruit tegen het eerste topland dat we tegenkomen.
 • Bruno Yammine

  4 maanden geleden
  Maarten Nijs: sedert 2016 speelden we in matchen die niet kaderden in een EK- of WK-voorronde nochtans tegen Portugal (twee keer), Spanje, Nederland, Tsjechië, Mexico, Zwitserland (twee keer), Denemarken (twee keer), Engeland (twee keer), Kroatië, Frankrijk en Italië.
 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  Waaw, een jubileumwedstrijd (!) tegen de reserves van België!!
 1. Football Talk. Vier effectieve matchen schorsing voor Murillo, ook Vanhaezebrouck krijgt zwaardere straf
  Football Talk
  4

  Football Talk. Vier effectieve matchen schorsing voor Murillo, ook Vanhaeze­brou­ck krijgt zwaardere straf

  Anderlecht-verdediger Amir Murillo kreeg een schorsing van drie speeldagen (en één met uitstel) voor zijn rode kaart tegen Union. Dat besliste het Disciplinair Comité. Omdat de Panamees ook nog een voorwaardelijke schorsing open had staan na zijn uitsluiting tegen OHL in november, komt daar nog een extra wedstrijd bij. Daarnaast moet hij een boete van 3.500 euro betalen. Murillo ging zondag in de 87ste minuut door het lint en trapte Kaoru Mitoma langs achteren op de kuit aan. Als Anderlecht niet in beroep gaat, mist Murillo de seizoensafsluiter tegen kampioen Club Brugge en de eerste drie duels van het volgende seizoen.