BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Football Talk. Doku opnieuw weken out - Doj Perazic, ex-trainer van Antwerp, overleden

11 reacties

 • alfons moons

  5 maanden geleden
  Nergens vermeld : Doj was trainer van de dames van Rapide Wezemaal met als voorzitter Fernand Mertens !
 • Pol Wijnants

  5 maanden geleden
  Doj Peracick was ook nog trainer van AC Betekom toen die in 4de klasse speelden. Geweldig persoon. Ik herinner mij nog levendig hoe hij op training altijd "mer snelligkeit" riep. RIP Doj.
 • Frans Peeters

  5 maanden geleden
  Nederland speelt tegen Duitsland. Wij tegen FC Dwerg Ierland. In Qatar wss weer eruit tegen het eerste topland dat we tegenkomen.
 • Bruno Yammine

  5 maanden geleden
  Maarten Nijs: sedert 2016 speelden we in matchen die niet kaderden in een EK- of WK-voorronde nochtans tegen Portugal (twee keer), Spanje, Nederland, Tsjechië, Mexico, Zwitserland (twee keer), Denemarken (twee keer), Engeland (twee keer), Kroatië, Frankrijk en Italië.
 • jozef van riel

  5 maanden geleden
  Waaw, een jubileumwedstrijd (!) tegen de reserves van België!!
 1. Beckham komt nog eens terug op veelbesproken rode kaart tegen Argentinië op WK van 1998: “Op en naast het veld begin van een moeilijke periode”
  Play
  Voetbal

  Beckham komt nog eens terug op veelbespro­ken rode kaart tegen Argentinië op WK van 1998: “Op en naast het veld begin van een moeilijke periode”

  Het was één van de dieptepunten in zijn carrière. Op het WK voetbal van 1998 pakte David Beckham rood in de achtste finale tegen Argentinië. Engeland verloor uiteindelijk de penaltyreeks en de grote ster werd de grote antiheld. Voor Beckham was dat de start van een zeer moeilijke periode, geeft hij vandaag toe. “Ik moest aan mezelf bewijzen dat ik nog op het hoogste niveau kon spelen", aldus Beckham, die ook onder meer lof heeft voor de fans van Manchester United (zie bovenstaande video).