Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Denayer en Lyon komen niet tot scoren in Bordeaux - Bateau niet in selectie KV Mechelen

 1. “Als Bayern dezelfde honger heeft, kan het zoals Real de Champions League drie keer achter elkaar winnen”
  Champions League

  “Als Bayern dezelfde honger heeft, kan het zoals Real de Champions League drie keer achter elkaar winnen”

  De topaffiche vanavond in de Champions League: Bayern München versus Atlético Madrid. De titelhouder tegen een van de uitdagers. “Ook al is het maar eerste ronde, de verwachtingen liggen hoog”, aldus onze analist Gilles De Bilde in München. “Atlético speelt ook elk jaar kwart- of halve finale. Een wedstrijd om naar uit te kijken. Dit Bayern is en blijft een grote kanshebber om ook dit jaar weer te winnen, zeker als ze nog steeds dezelfde honger. Te vergelijken met Real Madrid dat drie jaar na elkaar de Champions League won. Daarnaast zijn het de ‘usual suspects’ zoals Real Madrid, in mindere mate Barcelona, Liverpool of Juventus. Het zijn de namen die altijd terugkomen.”
 2. Ethan Horvath verklaart zijn tranen én krijgt lof van onze bondscoach: “Gewéldig, de manier waarop hij zijn defensie stuurde”
  Play
  Champions League

  Ethan Horvath verklaart zijn tranen én krijgt lof van onze bondscoach: “Gewéldig, de manier waarop hij zijn defensie stuurde”

  De tranen de vrije loop laten: da’s wat Ethan Horvath gisteren deed na de 1-2-overwinning van Club Brugge bij Zenit Sint-Petersburg. De Amerikaan verving de besmette Simon Mignolet met glans in de Brugse goal en hij kreeg daarvoor heel wat lof. Niet in het minst van Roberto Martínez, onze bondscoach. “Het leek alsof hij al jaren met deze verdediging samenspeelde”, zei de Spanjaard.