Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Club klopt Feyenoord in geheime oefenpot - 5.200 fans voor KV Mechelen tegen Oostende - Ronaldo sukkelt met voet

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Cyriel Dessers en Genk moesten ondanks 4-0-cijfers zwoegen om voorbij Eupen te raken: “Batterijtjes van gps waren leeg”
  Racing Genk

  Cyriel Dessers en Genk moesten ondanks 4-0-cij­fers zwoegen om voorbij Eupen te raken: “Batterij­tjes van gps waren leeg”

  Genk had het niet onder de markt tegen Eupen. Ondanks de vroege achterstand na de penaltygoal van Onuachu bleven de Panda’s pushen én kansen creëren, ze eindigden zelfs met 54 procent balbezit. Het eerste velddoelpunt van Cyriel Dessers (25) verloste Genk kort na rust en haalde het gif uit het spel van Eupen waarna KRC kon doorstomen naar ruime 4-0-cijfers.
 2. Roef test positief bij AA Gent, dat in Europa League beroep moet doen op 17-jarige keeper die nog geen minuut speelde op hoogste niveau
  AA Gent

  Roef test positief bij AA Gent, dat in Europa League beroep moet doen op 17-jarige keeper die nog geen minuut speelde op hoogste niveau

  Bij AA Gent heeft doelman Davy Roef een positieve coronatest afgelegd. De keeper zal daardoor morgenavond niet op het wedstrijdblad staan tegen Waasland-Beveren én nog belangrijker: ook in de Europa League zullen de Buffalo’s niet op hem kunnen rekenen. Een opdoffer, want door een schorsing spelen de Oost-Vlamingen donderdag tegen Rode Ster ook zonder eerste doelman Sinan Bolat. Daardoor coach Wim De Decker rekenen op Owen Jochmans, een 17-jarige keeper die nog geen minuut speelde op hoogste niveau.
 1. Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"
  Play

  Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"

 2. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag