Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Clement ziet Monaco 1-4 winnen in Saint-Etienne

15 reacties

 • Patrick Vandeputte

  5 maanden geleden
  Waar gaat het in deze wereld in godsnaam naartoe als een coach van een ploeg die in de CL uitgeschakeld wordt, honderden doodbedreiging krijgt? Of is dat nog maar eens het bewijs dat de herseninhoud van veel voetbalsupporters blijkbaar onder nul is?
 • James Williams

  5 maanden geleden
  Radja mag nu al vertrekken bij Antwerp. Eerder een last dan een lust. Kan het tempo totaal niet meer aan.
 • Harry Vankrinkelen

  5 maanden geleden
  Chiao Radja een succes kunnen we jouw aanwerving niet noemen,benieuwd of ze in Italie nog meer gaan betalen dan de 2 miljoen euro die je per jaar hebt gekregen! Saluut en de kost!
 • dirk verhelst

  5 maanden geleden
  De radja direct laten vertrekken en de sart en mercier van ohl (terug)halen !!
 • Franky Malfliet

  5 maanden geleden
  Geen enkel stadion voldoet aan de normen en als er een ploeg een nieuw stadion wil bouwen komen de klachten. Nu niet zagen dat het niet kan he
 1. Op bezoek bij de vijf Flames van Fortuna: “Als we in de top drie eindigen, mogen we met zijn allen naar Barcelona”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL

  Op bezoek bij de vijf Flames van Fortuna: “Als we in de top drie eindigen, mogen we met zijn allen naar Barcelona”

  “Hey Féli, je weet toch dat je over een paar maanden echt Hollands zal klinken?” “Ze zeggen regelmatig dat ze me niet kunnen verstaan”, reageert Féli Delacauw uit Snellegem, West-Vlaanderen, terwijl ze een bal hoog houdt met twee Nederlandse ploeggenotes. “Binnenkort verstaan wij jou niet meer”, roepen we. “Zal niet gebeuren”, zegt ze snel. Delacauw was de eerste Belgische die in Sittard tekende. Drie dagen later, op 27 mei, volgde met de slogan From Princess to Queen Tessa Wullaert. Intussen zijn ze met vijf bij de club uit Nederlands-Limburg. Want na Wullaert volgden nog Diede Lemey, Jarne Teulings en Isabelle Iliano.