Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Clement ziet Monaco 1-4 winnen in Saint-Etienne

15 reacties

 • Patrick Vandeputte

  4 maanden geleden
  Waar gaat het in deze wereld in godsnaam naartoe als een coach van een ploeg die in de CL uitgeschakeld wordt, honderden doodbedreiging krijgt? Of is dat nog maar eens het bewijs dat de herseninhoud van veel voetbalsupporters blijkbaar onder nul is?
 • Roger Williams

  4 maanden geleden
  Radja mag nu al vertrekken bij Antwerp. Eerder een last dan een lust. Kan het tempo totaal niet meer aan.
 • Harry Vankrinkelen

  4 maanden geleden
  Chiao Radja een succes kunnen we jouw aanwerving niet noemen,benieuwd of ze in Italie nog meer gaan betalen dan de 2 miljoen euro die je per jaar hebt gekregen! Saluut en de kost!
 • dirk verhelst

  4 maanden geleden
  De radja direct laten vertrekken en de sart en mercier van ohl (terug)halen !!
 • Franky Malfliet

  4 maanden geleden
  Geen enkel stadion voldoet aan de normen en als er een ploeg een nieuw stadion wil bouwen komen de klachten. Nu niet zagen dat het niet kan he
 1. Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw
  Play
  Premier League
  2

  Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw

  Een op z’n zachtst gezegd opvallend thuisdebuut voor Darwin Núñez bij Liverpool. De spits die deze zomer 75 miljoen euro kostte en Benfica via bonussen zelfs 100 miljoen kan opleveren, kreeg rood na een wel erg domme actie. Núñez vocht een lijf-aan-lijfgevecht uit met Crystal Palace-verdediger Joachim Anderson. Daarbij zorgde de Uruguayaanse aanvaller al een eerste keer voor een beweging met het hoofd richting zijn naaste belager. Niet naar de zin van Anderson, die de ref wees op de beweging en Núñez een duwtje in de rug gaf. Daar kon de Liverpool-spits allesbehalve om lachen: Núñez reageerde met een nieuwe kopstoot - dit keer wel die naam waardig. Anderson zeeg neer naar de grond. Scheidsrechter Paul Tierney kon niet anders dan rood trekken.