Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Clement ziet Monaco 1-4 winnen in Saint-Etienne

15 reacties

 • Patrick Vandeputte

  4 maanden geleden
  Waar gaat het in deze wereld in godsnaam naartoe als een coach van een ploeg die in de CL uitgeschakeld wordt, honderden doodbedreiging krijgt? Of is dat nog maar eens het bewijs dat de herseninhoud van veel voetbalsupporters blijkbaar onder nul is?
 • James Williams

  4 maanden geleden
  Radja mag nu al vertrekken bij Antwerp. Eerder een last dan een lust. Kan het tempo totaal niet meer aan.
 • Harry Vankrinkelen

  4 maanden geleden
  Chiao Radja een succes kunnen we jouw aanwerving niet noemen,benieuwd of ze in Italie nog meer gaan betalen dan de 2 miljoen euro die je per jaar hebt gekregen! Saluut en de kost!
 • dirk verhelst

  4 maanden geleden
  De radja direct laten vertrekken en de sart en mercier van ohl (terug)halen !!
 • Franky Malfliet

  4 maanden geleden
  Geen enkel stadion voldoet aan de normen en als er een ploeg een nieuw stadion wil bouwen komen de klachten. Nu niet zagen dat het niet kan he
 1. Niet bepaald slim: opgenaaide Vincent Janssen beukt tegenstander omver en mist heenmatch in Turkije
  Play
  Antwerp
  11

  Niet bepaald slim: opgenaaide Vincent Janssen beukt tegenstan­der omver en mist heenmatch in Turkije

  Dan zet je ‘m op de bank, pakt-ie nog geel. Mark van Bommel zal vloeken, want de coach kan voor de heenmatch in en tegen Başakşehir geen beroep doen op Vincent Janssen. Geel geschorst, zijn derde geel karton in vier wedstrijden in de Conference League. De Nederlander liet zich opnaaien en beukte een verdediger van Lilleström in de rug, wanneer er geen bal te bespeuren was. Dat als spits, én bij een royale voorsprong voor Antwerp... Niet bepaald slim te noemen. “Daaraan zie je dat Janssen nog niet zichzelf is. Zich nog niet lekker voelt”, aldus cocommentator Gilles De Bilde.