Sterling met Ferran.
Volledig scherm
Sterling met Ferran. © EPA

Football Talk. City vlot naar kwartfinales League Cup - Eerste puntenverlies voor Atlético

 1. Harry! Bale! Hugo! Toby! Son! Sterren van Tottenham luid toegejuicht bij vertrek naar de Bosuil
  Play
  Europa League

  Harry! Bale! Hugo! Toby! Son! Sterren van Tottenham luid toege­juicht bij vertrek naar de Bosuil

  Harry! Bale! Hugo! Toby! Son! De Premier League-sterren van Tottenham Hotspur werden luid toegejuicht bij het verlaten van hun hotel, het Radisson Blu op het Astridplein in Antwerpen. Vooral Harry Kane, Gareth Bale, Hugo Lloris, Son Heung-min en onze Toby Alderweireld werden ondanks mondmasker snel herkend op weg naar de Bosuil. José Mourinho pleziert de Belgische fans alvast (weeral) niet en houdt de Rode Duivel op de bank.
 2. Hoe telefoontje ervoor zorgde dat Van Gaal ongewild naar voren werd geschoven als kandidaat-bondscoach van Oranje: “Plots stond ik in alle polls op 1"
  Nederlands voetbal

  Hoe telefoon­tje ervoor zorgde dat Van Gaal ongewild naar voren werd geschoven als kandidaat-bondscoach van Oranje: “Plots stond ik in alle polls op 1"

  Na het vertrek van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands elftal werd Frank de Boer gekozen als opvolger. Een telefoontje van de Nederlandse voetbalbond om Louis van Gaal te polsen voor een (tijdelijke) functie, kwam er niet. En toch stond hij plots op één in alle polls. Bij Radio538 legde de ex-trainer uit hoe dat kwam.
 3. Philippe Clement tevreden over geleverde spel: “Was kraken en barsten bij Lazio”
  Play
  Champions League

  Philippe Clement tevreden over geleverde spel: “Was kraken en barsten bij Lazio”

  Club-coach Philippe Clement kon na de wedstrijd naar eigen zeggen leven met het resultaat. “Ik heb het in de kleedkamer ook gezegd tegen mijn jongens: het is een dubbel gevoel, maar geen fifty-fifty-verhaal”, aldus Clement. “Het is 90% trots en 10% teleurstelling, omdat we in dat ene aspect nog beter moeten worden. En dat is de efficiëntie. Dat heeft natuurlijk ook met ervaring te maken. Charles De Ketelaere is 19 jaar, Dennis is 22 jaar, Diatta 21. Hun jongste speler was 24, zij hebben al veel meer ervaring opgedaan. Ik ben er zeker van dat mijn jongens ook naar dat niveau kunnen toegroeien.”
 1. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"

 2. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"