Chris Van Puyvelde.
Volledig scherm
Chris Van Puyvelde. © Photo News

Football Talk. Chris Van Puyvelde technisch directeur bij WK-opponent Marokko

3 reacties

 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Oesje, hopelijk plaatsen beide hen deze keer wel voor de poulefase tegen alweer twee zware tegenstanders in deze grote Europese competitie.
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Anderlecht speelt tegen evenwaardige tegenstander
 • Guy Lefebure

  2 maanden geleden
  Wat heb ik genoten van Uwe, een geweldige spits. Ik was een grote fan. Altijd gevaarlijk en snel. Altijd beleefd en vriendelijk. Wat een prachtige aanvaller. Ik stuurde hem dit jaar nog een brief en hij antwoordde. Wat een fijne man. Ik vergeet hem nooit.
 1. Na vraag van Belgische journalist krijgt Louis van Gaal lachers op de hand, Courtois geïrriteerd: “Altijd hetzelfde met jullie”
  Play
  Rode Duivels
  83

  Na vraag van Belgische journalist krijgt Louis van Gaal lachers op de hand, Courtois geïrri­teerd: “Altijd hetzelfde met jullie”

  Wat Louis van Gaal vond van België, was een vraag van Belgische zijde op de persconferentie na de vermijdbare nederlaag van de Rode Duivels in Nederland (1-0). Zijn antwoord was veelzeggend en Van Gaal kreeg de lachers op de hand. Bij de Rode Duivels weinig negatieve, laat staan kritische, reacties. “We hebben Nederland gedomineerd”, zei Thibaut Courtois, die zich stoorde aan de dikwijls negatieve houding van de pers. “Het is altijd hetzelfde met jullie.” Ook Roberto Martínez onthoudt dat België “voldoende gecreëerd had”.
 2. “Heel triest en ongemakkelijk om naar te kijken”: uitgefloten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond
  Nations League

  “Heel triest en ongemakke­lijk om naar te kijken”: uitgeflo­ten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond

  Nog wat zwaarder onder vuur. Harry Maguire speelde gisteravond op Wembley zijn 48ste interland, maar in Engeland beginnen media en fans zich steeds luider af te vragen of hij straks op het WK wel zijn 50ste interland moet spelen. De 29-jarige verdediger van Manchester United, door Ten Hag bij Man United al naar de bank verwezen, ging in de fout bij de eerste twee goals van Duitsland. De Engelsen maakten die achterstand helemaal goed (3-2), om Duitsland finaal nog zien gelijk te maken: 3-3.