Chris Van Puyvelde.
Volledig scherm
Chris Van Puyvelde. © Photo News

Football Talk. Chris Van Puyvelde technisch directeur bij WK-opponent Marokko

3 reacties

 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Oesje, hopelijk plaatsen beide hen deze keer wel voor de poulefase tegen alweer twee zware tegenstanders in deze grote Europese competitie.
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Anderlecht speelt tegen evenwaardige tegenstander
 • Guy Lefebure

  2 maanden geleden
  Wat heb ik genoten van Uwe, een geweldige spits. Ik was een grote fan. Altijd gevaarlijk en snel. Altijd beleefd en vriendelijk. Wat een prachtige aanvaller. Ik stuurde hem dit jaar nog een brief en hij antwoordde. Wat een fijne man. Ik vergeet hem nooit.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.