Chris Van Puyvelde.
Volledig scherm
Chris Van Puyvelde. © Photo News

Football Talk. Chris Van Puyvelde technisch directeur bij WK-opponent Marokko

3 reacties

 • dave hosten

  4 maanden geleden
  Oesje, hopelijk plaatsen beide hen deze keer wel voor de poulefase tegen alweer twee zware tegenstanders in deze grote Europese competitie.
 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  Anderlecht speelt tegen evenwaardige tegenstander
 • Guy Lefebure

  4 maanden geleden
  Wat heb ik genoten van Uwe, een geweldige spits. Ik was een grote fan. Altijd gevaarlijk en snel. Altijd beleefd en vriendelijk. Wat een prachtige aanvaller. Ik stuurde hem dit jaar nog een brief en hij antwoordde. Wat een fijne man. Ik vergeet hem nooit.
 1. Didier Deschamps woedend op ‘kettingspeler’ Jules Koundé: “Hij heeft geluk dat ik niet voor hem stond...”
  6

  Didier Deschamps woedend op ‘ketting­spe­ler’ Jules Koundé: “Hij heeft geluk dat ik niet voor hem stond...”

  Voor Frankrijk liep alles meer dan gesmeerd tegen Polen. 3-1 na twee geweldige goals en een assist van Mbappé, goed voor een plaats in de kwartfinale van het WK voetbal tegen Engeland. Maar toch was bondscoach Deschamps kwaad op één speler. Jules Koundé kreeg een uitbrander na de match omdat hij zowaar niet één maar twee gouden halskettingen droeg tijdens de match.
 2. Franse voetbalwebsite past na vele stevige reacties haar smakeloze commentaar over Dries Mertens aan
  5

  Franse voetbalweb­si­te past na vele stevige reacties haar smakeloze commentaar over Dries Mertens aan

  Onder het mom van ironie en sarcasme maakt de Franse voetbalwebsite SO FOOT.com er een sport van geregeld de tackle vooruit in te zetten. Maar de begeleidende commentaar bij de punten van Dries Mertens (3 op 10) na de match tussen Kroatië en de Rode Duivels gisteravond, was er nog meer dan los over. Na vele kwade reacties besliste de redactie om de tekst aan te passen, al schrijven ze ook dat ze het hier niet bij laten.