Alex Morgan
Volledig scherm
Alex Morgan © AP

Football Talk. Chelsea knoopt weer aan met zege - Alex Morgan keert terug naar de VS - Thuram 6 matchen geschorst na spuwincident

2 reacties

 • Jozef vanden kieboom

  4 maanden geleden
  Ik lees ook verder dat Bundu ook tweemaal gescoord heeft in een spelletje onderling .als 50 jarige scoorde ik ook nog tijdens oefen partijen onderling ,wat een nieuws ,wat een vergelijk
 • Georges Vande Velde

  4 maanden geleden
  Als Reynolds het waard is niet talmen a.u.b. Direct handelen en contracten opmaken want hoe meer persberichten hoe hoger de bedragen worden en hoe meer stoorzenders (makelaars) ten tonele verschijnen!
 1. Tussen Pogba en Mourinho komt het nooit meer goed: “Hij keert zich tegen zijn eigen spelers en doet daarna alsof ze niet meer bestaan”
  Premier League

  Tussen Pogba en Mourinho komt het nooit meer goed: “Hij keert zich tegen zijn eigen spelers en doet daarna alsof ze niet meer bestaan”

  Manchester United met een kloeke prestatie tegen Tottenham steviger op de tweede plaats in de Premier League gezet, gisteren zijn ploeg nog met een vroege assist naar de laatste vier in de Europa League geloodst, maar of het ooit nog goed komt met José Mourinho? Neen, dat nu weer niet. Paul Pogba: “Hij keert zich tegen zijn eigen spelers.”
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal