Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS

Football Talk. Charleroi ziet Nicholson uitvallen - Club moet Dani Olmo niet vrezen bij Leipzig

2 reacties

 • Wesley De Cock

  1 maand geleden
  Als de UEFA niet volgt en het EK om de 4 jaar zou houden, we hebben immers die mottige Nations league nog onderweg… Dan kan het zijn dat het EK groter wordt dan het WK. Schaarste is in sommige zaken echt goed!
 • WILMA ULRIX

  1 maand geleden
  Wanneer iemand over zijn idee zegt dat het geen ego-tripperij is, kun je er zeker van zijn dat het juist wel een ego trip is. En wanneer iemand zonder argumenten beweert er van overtuigd te zijn dat zijn idee beter is voor -in dit geval spelers en clubs- weet je zeker dat dat niet zo is!
 1. “Dit verhaal heeft Valbuena gedood, als sportman en als familieman”: Benzema riskeert 10 maanden voorwaardelijk
  Voetbal
  2

  “Dit verhaal heeft Valbuena gedood, als sportman en als familieman”: Benzema riskeert 10 maanden voorwaarde­lijk

  Dag twee van het langverwachte proces over de zogenaamde ‘sekstape’-affaire rond de Franse ex-international Mathieu Valbuena was er een van veel emoties. De vermeende afpersers en de advocaat van Valbuena kwamen aan het woord. Een van de beschuldigden is Karim Benzema, maar die laat zich - ook vandaag weer - vertegenwoordigen door twee advocaten. Mogelijk volgt morgen al een uitspraak over de zaak. Tegen Benzema eist het Openbaar Ministerie een voorwaardelijke gevangenisstraf van 10 maanden en een boete van 75.000 euro.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.