Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Charleroi maakte 5 miljoen euro winst - WK voor clubs behoudt oude format voor 2021

1 reactie

 • Dirk Van den Bogaert

  2 maanden geleden
  Deze ranking gaat niet over de beste spelers maar over hun vormcurve op basis van de prestaties in zowel de Europese competities als de eigen competitie. Eén van de gebruikte parameters zijn de landencoëfficiënten hetgeen de "prestatie" van Lior Refaelov er alleen maar mooier op maakt als je ziet wie er nog voor hem staan.. Dat terzijde hadden we deze ranking echt niet nodig om te weten dat hij in bloedvorm verkeerd.
 1. Football Talk. City vermijdt afgang tegen vierdeklasser, Arsenal wél eruit in FA Cup - Ref Visser naar EK U21
  Voetbal

  Football Talk. City vermijdt afgang tegen vierdeklas­ser, Arsenal wél eruit in FA Cup - Ref Visser naar EK U21

  Lawrence Visser en zijn assistenten, Thibaud Nijssen en Rien Vanyzere, zullen in maart wedstrijden fluiten op het Europees kampioenschap onder 21 jaar in Hongarije en Slovenië. Het betekent voor de Belgische arbitrage een terugkeer op het internationaal toneel. Frank De Bleeckere was de laatste Belgische ref op een groot internationaal toernooi, op het WK van 2010 in Zuid-Afrika. Bij de U21 was assistent-scheidsrechter Joël De Bruyn de laatste aanwezige scheidsrechter op een groot toernooi. Dat was het EK van 2009. De Belgische beloften konden zich niet plaatsen voor het EK van dit jaar.
 2. Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”
  Play
  Jupiler Pro League

  Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”

  OH Leuven haalde een 2-0 achterstand op en klimt voorbij Anderlecht naar de vierde plaats, Zulte Waregem ziet zijn zegereeks afgebroken. Maar daar ging het na de wedstrijd in het Regenboogstadion totaal niet over. De voor Leuven beslissende strafschop was hét gespreksonderwerp. En dan vooral de beslissing van ref Vergoote om op aangeven van de VAR de elfmeter te laten hernemen nadat Louis Bostyn de eerste poging van David Hubert had gered.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari