Volledig scherm
© AP

Football Talk. Carrasco valt geblesseerd uit - Lazio houdt goede generale repetitie voor duel tegen Club, Zenit de boot in

 1. Dennis morgen terug bij de groep bij Club?
  Club Brugge

  Dennis morgen terug bij de groep bij Club?

  Club Brugge houdt nog steeds de lippen stijf na het busincident rond Emmanuel Dennis. De aanvaller, die niet meereisde naar Dortmund, trainde gisteren en vandaag individueel in Westkapelle. Verwacht wordt dat hij morgen al aansluit bij de groep - Club Brugge is niet van plan het pijnlijke voorval van maandagochtend op de spits te drijven. Of Dennis zaterdag in Moeskroen alweer op de bank zal zitten, valt af te wachten. De speler in kwestie wordt in ieder geval niet naar de B-kern verwezen.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Hazard en Courtois bereiden zich voor op clash met Inter
  Play

  Hazard en Courtois bereiden zich voor op clash met Inter

 2. Philippe Clement na nederlaag tegen Dortmund: "Mirakels die we nodig hadden, bleven uit"
  Play
  Champions League

  Philippe Clement na nederlaag tegen Dortmund: "Mirakels die we nodig hadden, bleven uit"