EPA
Volledig scherm
© EPA

Football Talk. Blessure voor Benteke - Assists van Trossard bij Brighton - FIFA heft schorsing Trippier op - STVV heeft Dion Cools in het vizier

2 reacties

 • Filip D'Hose

  3 maanden geleden
  Brüls en Cools zijn volgens mij wel echte versterkingen, hoor! Maes kan een organisatie neerzetten. Ik zie STVV echt wel nog 14 punten pakken, zodat ze zich vrij gemakkelijk gaan redden.
 • alfons moons

  3 maanden geleden
  STVV : 9 op 9 uitstekend ! Maar met Bruls (let op :géén 90 minuten meer) en Cools ga je het team niet echt versterken ! Positief is wel dat het ze Belgen zijn !
 1. Tussen Pogba en Mourinho komt het nooit meer goed: “Hij keert zich tegen zijn eigen spelers en doet daarna alsof ze niet meer bestaan”
  Premier League

  Tussen Pogba en Mourinho komt het nooit meer goed: “Hij keert zich tegen zijn eigen spelers en doet daarna alsof ze niet meer bestaan”

  Manchester United met een kloeke prestatie tegen Tottenham steviger op de tweede plaats in de Premier League gezet, gisteren zijn ploeg nog met een vroege assist naar de laatste vier in de Europa League geloodst, maar of het ooit nog goed komt met José Mourinho? Neen, dat nu weer niet. Paul Pogba: “Hij keert zich tegen zijn eigen spelers.”
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne