Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Batshuayi met hattrick de grote man bij Fenerbahce - Thalhammer (ex-Cercle) in beeld bij Eupen

2 reacties

 • AUGUSTIN GHIJSELS

  3 maanden geleden
  Als Trossard moet spelen in Qatar in de plaats van Hazard, dan moet Michy zeker spelen in de plaats van Mertens.Hij doet het ook beter in Turkije dan Mertens.Hij scoort veel makkelijker bij de RD's.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  De coach is altijd de zondebok eh... Maar het zijn de spelers die het moeten doen ! Genoeg vetbetaald die gasten teveel mss
 1. Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptopcoach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)
  PREMIUM

  Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptop­coach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)

  Geboren in Italië, getogen in Duitsland en straks hopelijk geslaagd in België. Hoewel Domenico Tedesco amper 37 is, heeft hij al een opmerkelijk leven achter de rug. Enkele stevige porren bleken hoogstnodig om de luie scholier om te toveren tot een industrieel ingenieur, die zelfs een tijd werkte op het Mercedes-hoofdkwartier in Stuttgart. Waar hij zowaar de liefde vond bij een accordeoniste. Privéportret van onze nieuwe bondscoach, net als voorganger Martinez een zelfuitgeroepen “familieman”.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Thorgan Hazard half jaar naar PSV: op zoek naar speelminuten en spelplezier: “Perfecte stap”
  3

  Thorgan Hazard half jaar naar PSV: op zoek naar speelminu­ten en spelple­zier: “Perfecte stap”

  Zelf droomde hij van de Premier League. Maar Thorgan Hazard (29) trekt uiteindelijk een half jaar op huurbasis van Dortmund naar PSV in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen. In Eindhoven waren ze al langer getriggerd door het profiel van de Rode Duivel. Een harde werker met een bovengemiddeld voetbal-IQ. En een speler die graag een nieuwe challenge aangaat. “Je moet niet in je comfortzone blijven hangen.”