ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Football Talk. Atlético struikelt over Espanyol - WK van Canadees Alphonso Davies niet in gevaar

8 reacties

 • moons fons

  3 maanden geleden
  Als Burnley wint is het door de sublieme coaching van Kompany ! Als ze verliezen is het door de domheid van de spelers ! Ja zo kan élke cafébaas het ook !
 • dave hosten

  3 maanden geleden
  Het uitleggen is hij nog niet verleerd
 • Luc Van der Elst

  3 maanden geleden
  Ik snap niet hoe ze bij Anderlecht altijd zo prutsen met diploma’s en dergelijke. Als het bestuur al met zo’n dingen zit te prutsen, hoe kan er dan ook een degelijk beleid zijn.
 • GUNTHER GOUBERT

  3 maanden geleden
  Dus als ik geen rijbewijs heb en naast mij iemand met, dan mag ik rijden? Typisch Belgisch!! Die van de U14 heeft nog iets gedaan, er zijn er die stoppen met voetballen en direct trainer worden van een 1e ploeg.
 • walter heylen

  3 maanden geleden
  Dus als ik het goed begrijp gaat tegen spelers die wereldbekers gespeeld hebben een trainer van u14 zeggen hoe het moet dat gaan die zeker aannemen 😂
 1. KIJK. Fase met Feyenoord-doelman in een hoofdrol werd al miljoenen keren bekeken, maar is actie nu gigantisch onsportief of net geniaal?
  time-out
  6

  KIJK. Fase met Feyenoord-doel­man in een hoofdrol werd al miljoenen keren bekeken, maar is actie nu gigantisch onsportief of net geniaal?

  Een actie van Feyenoord-doelman Justin Bijlow van afgelopen weekend tegen Twente gaat de wereld rond. In een poging om te voorkomen dat opponent Virgil Misidjan met een snelle ingooi kon profiteren van onoordeelkundig uitkomen van Bijlow, gooide de keeper met opzet een andere bal het veld in. Een enorm onsportieve actie volgens velen, geniaal volgens anderen.