ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Football Talk. Atlético struikelt over Espanyol - WK van Canadees Alphonso Davies niet in gevaar

8 reacties

 • moons fons

  3 maanden geleden
  Als Burnley wint is het door de sublieme coaching van Kompany ! Als ze verliezen is het door de domheid van de spelers ! Ja zo kan élke cafébaas het ook !
 • dave hosten

  3 maanden geleden
  Het uitleggen is hij nog niet verleerd
 • Luc Van der Elst

  3 maanden geleden
  Ik snap niet hoe ze bij Anderlecht altijd zo prutsen met diploma’s en dergelijke. Als het bestuur al met zo’n dingen zit te prutsen, hoe kan er dan ook een degelijk beleid zijn.
 • GUNTHER GOUBERT

  3 maanden geleden
  Dus als ik geen rijbewijs heb en naast mij iemand met, dan mag ik rijden? Typisch Belgisch!! Die van de U14 heeft nog iets gedaan, er zijn er die stoppen met voetballen en direct trainer worden van een 1e ploeg.
 • walter heylen

  3 maanden geleden
  Dus als ik het goed begrijp gaat tegen spelers die wereldbekers gespeeld hebben een trainer van u14 zeggen hoe het moet dat gaan die zeker aannemen 😂
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.