Abdoul Tapsoba.
Volledig scherm
Abdoul Tapsoba. © Photo News

Football Talk. Abdoul Tapsoba verlengt tot 2025 bij Standard - Rooney na “achtbaan van emoties” niet langer coach van Derby

0 reacties

 1. “Kotsgroen” derde tenue van Manchester United lekt uit: “Ongeveer even gênant als het optreden tegen Brighton”
  Voetbal

  “Kotsgroen” derde tenue van Manchester United lekt uit: “Ongeveer even gênant als het optreden tegen Brighton”

  De supporters van Manchester United zijn woest. Niet alleen om de nederlaag op de openingsspeeldag tegen het Brighton van Leandro Trossard, ook om het derde truitje dat recentelijk uitlekte op sociale media. Dat heeft een limoengroene kleur. Al noemen sommige fans het “kotsgroen”. “Het tenue heeft de kleur van mijn gezicht tijdens de wedstrijd van zondag tegen Brighton”, klinkt het onder meer. Ook op de transferpolitiek komt er heel wat kritiek.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.