Het Lotto Park is op dit moment een werf.
Volledig scherm
Het Lotto Park is op dit moment een werf. © Anderlecht

Football Talk 29/11. Anderlecht laat nieuwe grasmat leggen - Nainggolan Speler v/d Maand - Lokeren verliest opnieuw

3 reacties

 • Jean-marc Geirnaert

  2 jaar geleden
  Wordt de grasmat op Anderlecht ook gehuurd net zoals de zovele spelers die ze huren of wordt die grasmat eigendom van Anderlecht? Dat is pas relevant nieuws.
 • jozef van riel

  2 jaar geleden
  Ach rikske toch. Vind je nu zelf zo'n commentaar grappig??
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Trofee Raymond Goethals voor beste Belgische coach moest toch met mijlenvoorsprong voor Kompany zijn ? Alé als ge iedere dag 3 pagina's vol laat verschijnen in de kranten en in een paar maanden enkele duizenden volgelingen aan uw sekte kunt verbinden die volop geloven in "the project". Buiten concurrentie toch ? Zijn zijn cafébezoeken en traktaties dan echt voor niks geweest ?
 1. Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”
  Jupiler Pro League
  30

  Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”

  Met een kwinkslag reageerde Felice Mazzu op de stoute uitspraak van Bart Verhaeghe. De Club-voorzitter had tijdens de Brugse titelviering gezegd dat zij niet tegen Union kampen, maar wel tegen Brighton, “een club veel rijker dan wij”. Mazzu: “Dan ben ik blij met onze tweede plaats in de Premier League.” Ook Philippe Bormans, de CEO van Union, reageerde: “Wij zijn een sportief project, geen financieel project.”
 1. Football Talk. Murillo riskeert vier matchen schorsing - Bayo voor 1,5 miljoen naar Charleroi - “PSV denkt aan Van Crombrugge”
  Football Talk
  2

  Football Talk. Murillo riskeert vier matchen schorsing - Bayo voor 1,5 miljoen naar Charleroi - “PSV denkt aan Van Crombrugge”

  Vakoun Bayo trekt definitief naar Sporting Charleroi. AA Gent haalde de 25-jarige Ivoriaanse spits vorige zomer weg bij Celtic Glasgow, maar in de Ghelamco Arena kon hij geen rol van betekenis spelen. Bij Gent kwam hij slechts aan één basisplaats en twee invalbeurten, scoren deed hij niet één keer. Gent leende Bayo in de winter uit aan Charleroi, waar hij intussen 11 keer scoorde. In de uitleenbeurt van Bayo zat een optie tot definitieve aankoop vervat. Die bedroeg 1,5 miljoen euro en werd door Charleroi gelicht. (RN)
 2. Onze chef voetbal ziet Club alwéér aan het langste eind trekken: “Anno 2022 is de hoofdstad van ons voetbal al jarenlang Brugge”
  PREMIUM
  Club Brugge
  5

  Onze chef voetbal ziet Club alwéér aan het langste eind trekken: “Anno 2022 is de hoofdstad van ons voetbal al jarenlang Brugge”

  Club Brugge heeft zich vandaag voor de derde opeenvolgende keer tot landskampioen gekroond. Een historische titel, al verliep de weg niet altijd even rimpelloos. Dat zag ook onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Maar dit Club Brugge is niet langer afhankelijk van één speler. Zelfs niet van een trainer. Het geraamte en de funderingen zijn zó kloek en sterk geworden.”