Vertonghen vandaag op training met Mourinho.
Volledig scherm
Vertonghen vandaag op training met Mourinho. © EPA

Football Talk 25/11. Referee Department: “Dennis moest rood krijgen” - Vertonghen hersteld van blessure - Agüero weken out

4 reacties

 • dave hosten

  2 jaar geleden
  er was m.i. een groot verschil tussen tackle van Vargas en Dennis....de eerste deed het moedwillig en had geen intentie de bal te spelen terwijl het van Dennis zeker niet bedoeling was, maar was idd een domme ingreep als je al zeker van overwinning bent...enfin zo is er iedere week wel iets en men zou beter stoppen met nadien hun scheidsrechters te (ver)oordelen!!!!!!
 • Janssens Paul

  2 jaar geleden
  Laat de tackle van Dennis door een speler van eender welke andere ploeg uitvoeren en het kot is te klein. Er werd door geen enkele zender of krant enige ruchtbaarheid eraan gegeven (geen enkel bewegend beeld, amper een foto, geen commentaar achteraf). Nu wel een veroordeling door een instantie zonder enig belang of macht, en dat was het... en zo komt Brugge er altijd onderuit en worden dergelijke acties van hen gewoon ondergesneeuwd. Schande!!
 • jean pierre Tibermont

  2 jaar geleden
  Voor de zoveelste maal club bevoordeeld door de VAR de corruptie van de bond kent geen grenzen !
 • Allard Emile

  2 jaar geleden
  Verhaege heeft het weer eens gearangeert !
 1. Marc Degryse ziet Engeland opnieuw niet overtuigen: “Veel potentieel, maar het komt er niet uit”
  PREMIUM
  EK voetbal
  1

  Marc Degryse ziet Engeland opnieuw niet overtuigen: “Veel potentieel, maar het komt er niet uit”

  Engeland heeft zich gisterenavond dankzij een krappe zege tegen Tsjechië verzekerd van groepswinst in poule D. En daar is meteen ook alles mee gezegd, want opnieuw wisten de Engelsen - vooraf toch bij de favorieten gerekend - geen indruk te maken. Dat zag ook onze huisanalist Marc Degryse. “Engeland speelde ‘boring’ voetbal. Als je Sancho en Rashford kunt brengen, dan verwacht ik daar toch meer van.”
 2. Onze chef voetbal gaat op zoek naar de waarheid van de Rode Duivels: “Wachten we op Eden Hazard of op Godot? Het is een pertinente vraag”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  8

  Onze chef voetbal gaat op zoek naar de waarheid van de Rode Duivels: “Wachten we op Eden Hazard of op Godot? Het is een pertinente vraag”

  “Is uw glas bij de Rode Duivels halfvol of halfleeg?” Het is een vraag die onze chef voetbal Stephan Keygnaert zich stelt. De Duivels pakten wel negen op negen, maar ook niet meer dan dát. En om dat tikkeltje extra te brengen, kijkt hij in één richting. “De Bruyne zal één keer niet de dominante factor zijn, Lukaku scoorde nog nooit tegen Bonucci. In een mogelijke kwartfinale is het aan Eden Hazard. Maar wachten we op Eden of op Godot?”