Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk (22/10). Anderlecht krijgt boete voor pyro - Guardiola niet zeker of City klaar is om CL te winnen

3 reacties

 • Roger Deprez

  2 jaar geleden
  City is inderdaad niet klaar voor C-L te winnen, als Kevin er niet bij is verliezen te veel van hun waarde.
 • Frans Muntenaar

  2 jaar geleden
  Lachwekkend, die uitspraak van Guardiola, temeer nadat de afgelopen jaren voor honderden miljoenen (steevast: de verkeerde) spelers werden aangekocht. Net zo lachwekkend als de prestaties in de Ch. League, meestal in de kwartfinales uitgeschakeld en de 'imposante' erelijst: winnaar van Europacup II in 1970. Om met Kompany te spreken na weer eens een vroegtijdige uitschakeling: we zijn nu eenmaal Barcelona niet.... Nee, maar de spelers (incl. Kompany) worden wel op Barcelona-niveau betaald....
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  De Champions League winnen is een loterij. Dat hebben de afgelopen finale wel gezien. Een van de slechtste finale ooit gespeeld. Geluk en de vorm van de dag is vaak bepalend op een toernooi. En de winnaars hebben altijd gelijk in het voetbal. Beiden stonden terecht in de finale, al had ik graag veel meer voetbal willen zien. Een finale om snel te vergeten, maar niet voor de supporters van Liverpool.
 1. Sterrenparade: dit is de ideale ‘mixed eleven’ van Frankrijk en Duitsland volgens de HLN-surfer
  EK voetbal

  Sterrenpa­ra­de: dit is de ideale ‘mixed eleven’ van Frankrijk en Duitsland volgens de HLN-sur­fer

  Varane, Kanté, Pogba, Mbappé, Benzema... De weelde bij Frankrijk is haast niet te overzien. Underdog Duitsland moet met jongens als Kimmich, Gündogan en Havertz niet onderdoen. Zo meteen kijken de twee landen elkaar in de ogen in de topper van deze eerste speeldag op het EK. Onze surfer kon vandaag stemmen voor een ‘mixed eleven’, met bovenstaande opstelling als resultaat.