Sebastien Smets - Photonews
Volledig scherm
© Sebastien Smets - Photonews

Football Talk (21/12). Leko weg bij Al Ain - Hartspierontsteking ontdekt bij Blind - Roeselare en Union spelen gelijk, Virton wint van OHL

1 reactie

 • Georges Vande Velde

  2 jaar geleden
  Als Gent vol voor de aanval kiest hebben ze het zitten , ander systeem kunnen ze thuis niet spelen . Ervaring zal een grote rol spelen en dat is Club Brugge het meest !
 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Even zorgen om Eden Hazard, nadat hij in duel neergaat en pijnlijk naar zijn voet grijpt
  Rode Duivels

  Even zorgen om Eden Hazard, nadat hij in duel neergaat en pijnlijk naar zijn voet grijpt

  Het zal toch niet? Vlak voor de pauze, Lukaku die perfect Eden Hazard aanspeelt in de zestien. Net voor de aanvaller wou aanleggen, ging hij neer in duel met O’Shaughnessy. Te licht voor een strafschop, zo oordeelde ref Brych. Zo mogelijk veel erger: Hazard greep meteen naar de linkervoet en trok een pijnlijke grimas. Gelukkig al niet de rechterenkel waaraan Eden in maart vorig jaar is geopereerd en die hem al bijna anderhalf jaar parten speelt. Maar al trekkebenend moest Hazard verder, waarna er een minuutje later afgeloten werd voor de pauze. Gelukkig start Eden, geregeld bij de acties betrokken maar weinig succesvol laat staan flitsend, nog wel de tweede helft. Hij staat voor het eerst sinds 1,5 jaar aan de aftrap van een match met de Rode Duivels.