Barry Hughes trainer
Volledig scherm
Barry Hughes trainer © KOS

Football Talk (2/6). Barry Hughes (81) overleden - Koeman blijft bij Oranje - Gillet niet naar Ligue 1

4 reacties

 • dretie munkies

  2 jaar geleden
  Vlug afschaffen dat WK landenvoetbal : een verouderd en voorbijgestreefd systeem dat enkel maar de FIFA en Uefa-kassen spekt !
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Heb heel veel grote spelers live gezien en heb ze allemaal gevolgd vanaf 1962. Ik heb geen uitgesproken favoriet, want dan doe ik ze tekort. Maar wat Messi en C.Ronaldo tot nu gepresteerd hebben ( al 12 jaar lang op topniveau !!) heb ik geen enkele andere grote speler zien doen. Beiden wonnen ze geen WK, maar dat doet niets af aan hun geweldige prestaties. Domme gezwets als, binnentikkers, verwaand etc, bewijst al dat ze nooit een wedstrijd hebben gezien..het zijn geen voetballiefhebbers.
 • Jonas Peulemans

  2 jaar geleden
  Argentinië is sterker zonder messi want hij eist altijd de bal op en doet er niets mee. messi presteert gewoon niet buiten barcelona en zelfs bij barcelona worden alle doelpunten voor hem makkelijk omdat de spelers rond hem zo goed zijn, het zijn allemaal binnentikkers.
 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Als die doorgaat natuurlijk ... Hopelijk niet ...
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openingstijdrit ga ik van mijn fiets vallen”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  4

  EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openings­tijd­rit ga ik van mijn fiets vallen”

  11:56