ANP/VTM Nieuws
Volledig scherm
© ANP/VTM Nieuws
Anderlecht AND
1
EINDE
0
Silkeborg IF SIL
 • 81' Goal Fábio Silva

Flauw Anderlecht pas na late strafschopgoal van Silva voorbij Silkeborg, Mazzu: “Zege moet ons vertrouwen geven”

Conference LeagueHet heeft flink wat moeite gekost, maar Anderlecht kende een geslaagde terugkeer in een Europese groepsfase. Paars-wit toonde zich vooral na rust de betere van een zwak Silkeborg. Fábio Silva zorgde met een late penaltygoal voor ontlading én opluchting in het Park.

23 reacties

 • Gerry Cle

  5 maanden geleden
  Nooit een tegenstander onderschatten. Niemand wint met de vingers in de neus. Silkeborg is een goed georganiseerde ploeg met (gelukkig) iets te weinig talent.
 • Dirk Jansen

  5 maanden geleden
  Wat doet RSCA in godsnaam met Hoedt . Zwakste schakel in heel de ploeg . Kan gewoon niet voetballen!
 • David Lievens

  5 maanden geleden
  Mazu zal niet lang meer coach blijven… ik had gezegd dat hij nieuwjaar niet ging halen, ik vrees nu dat hij de herfstvakantie niet gaat halen.
 • Rudy Claes

  5 maanden geleden
  Waaw. ..wat een geweldige prestatie van Anderlecht. Ben onder de indruk van het schitterende champagne voetbal ... Met een penalty goal winnen van ocharme Silke en Borg uit Legoland ! The proces is gelukt ...🤣🤔
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  5 maanden geleden
  Wat kan Mazzu anders zeggen als je maar via een penalty wint van godbetert ..Silkeborg.Dan deed Union het weer stukken beter.
 1. Zo ver ging het financieel gesjoemel van Manchester City: krijgt de Premier League een ongenaakbare club nu toch op de knieën?
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  10

  Zo ver ging het financieel gesjoemel van Manchester City: krijgt de Premier League een ongenaakba­re club nu toch op de knieën?

  Dan toch niet onaantastbaar? Manchester City had jarenlang lak aan de regels van de voetbalbonden en belastingsdiensten. Niet zozeer het gefoefel met de petrodollars verbaast, wel de pocherige en bij momenten agressieve toon in de gelekte e-mails: “We kunnen doen wat we willen.” De sanctie van de UEFA kon de ploeg van Kevin De Bruyne via een sporttribunaal nog tenietdoen. Maar wat nu met de Premier League, die dreigt met puntenaftrek en degradatie wegens meer dan honderd overtredingen tegen de financiële regels?