ANP/VTM Nieuws
Volledig scherm
© ANP/VTM Nieuws
Anderlecht AND
1
EINDE
0
Silkeborg IF SIL
 • 81' Goal Fábio Silva

Flauw Anderlecht pas na late strafschopgoal van Silva voorbij Silkeborg, Mazzu: “Zege moet ons vertrouwen geven”

Conference LeagueHet heeft flink wat moeite gekost, maar Anderlecht kende een geslaagde terugkeer in een Europese groepsfase. Paars-wit toonde zich vooral na rust de betere van een zwak Silkeborg. Fábio Silva zorgde met een late penaltygoal voor ontlading én opluchting in het Park.

23 reacties

 • Gerry Cle

  3 maanden geleden
  Nooit een tegenstander onderschatten. Niemand wint met de vingers in de neus. Silkeborg is een goed georganiseerde ploeg met (gelukkig) iets te weinig talent.
 • Dirk Jansen

  3 maanden geleden
  Wat doet RSCA in godsnaam met Hoedt . Zwakste schakel in heel de ploeg . Kan gewoon niet voetballen!
 • David Lievens

  3 maanden geleden
  Mazu zal niet lang meer coach blijven… ik had gezegd dat hij nieuwjaar niet ging halen, ik vrees nu dat hij de herfstvakantie niet gaat halen.
 • Rudy Claes

  3 maanden geleden
  Waaw. ..wat een geweldige prestatie van Anderlecht. Ben onder de indruk van het schitterende champagne voetbal ... Met een penalty goal winnen van ocharme Silke en Borg uit Legoland ! The proces is gelukt ...🤣🤔
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  3 maanden geleden
  Wat kan Mazzu anders zeggen als je maar via een penalty wint van godbetert ..Silkeborg.Dan deed Union het weer stukken beter.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Paul Okon, assistent bij Club, geniet van stuntende ‘Aussies’: “Rode Duivels misten Australische mentaliteit”
  PREMIUM

  Paul Okon, assistent bij Club, geniet van stuntende ‘Aussies’: “Rode Duivels misten Australi­sche mentali­teit”

  ‘Aussie Aussie Aussie, Oi Oi Oi’. Paul Okon, assistent-coach bij Club Brugge, geniet dan wel van het Australische exploot in Qatar, toch hinkt hij op twee gedachten: “Ook na het succes op het WK van 2006 is er in ons land helemaal niets veranderd.” Vanavond staan de ‘Aussies’ voor hun 1/8ste finale tegen Messi en co. “Wij verwachten nooit dat we iets zullen winnen - het maakt dat ze vechten tot de laatste snik.”