Fiscaal onderzoek bij 18 profclubs in het voetbal

Operatie Propere HandenEr loopt bij de bijzondere belastinginspectie een fiscaal onderzoek naar belastingontduiking bij 18 profclubs in het voetbal. Dat zegt Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) aan VTM Nieuws in navolging van de uitspraken van ex-voetbalmakelaar Dejan Veljkovic in ‘Pano’.

41 reacties

 • Sara Peeters

  5 maanden geleden
  Als er niks gedaan wordt kunnen we best allemaal niet meer naar de voetbal gaan noch kijken. Uiteindelijk belazeren ze je 2 maal. Je betaalt een ticket of abonnement om de wedstrijden te zien en daarbovenop betaal je extra belasting omdat zij het niet doen. Boycotten dat crapuul wereldje!
 • Johan Swinnen

  5 maanden geleden
  Vergeet de lagere klasse niet
 • Jo Denijs

  5 maanden geleden
  De fiscus weet wat je verdient, welke auto je hebt, hoeveel woningen je bezit, hoeveel keer je op reis gaat,…en dan nog loopt men achter de feiten. Dat snapt niemand.
 • Frans van den Buijs

  5 maanden geleden
  De laatste in de rangschikking op het einde van het seizoen blijft zeker erin !! Er zijn verschillende mogelijke kandidaten om te laten zakken… Eerlijk afhandelen dit schandaal ! De grote (?) clubs die fraude gepleegd hebben moeten zakken !! Enkele jaren zal ons voetbal amateuristischer worden maar wel eerlijk naar de spelers en supporters ! Straffeloosheid is de grote oplossing van onze problemen…
 • Jan Daems

  5 maanden geleden
  Jean-Luc Dehaene was destijds voorzitter van Club Brugge en denk je nu echt dat die van toeten of blazen wist? Net zoals de andere voorzitters van de eerste klasse clubs hebben die het spelletje netjes meegespeeld. En nu moeten we gaan geloven dat Justitie die zaak tot op het bot gaat uitspitten? Laat me niet lachen hé, maak dat de ganzen wijs!
 1. Football Talk. Voorzitter Stade Reims bevestigt vertrek Wout Faes - Bernd Storck zo goed als rond met Eupen - Sergio Gómez hoopt dat rust volstaat
  Voetbal

  Football Talk. Voorzitter Stade Reims bevestigt vertrek Wout Faes - Bernd Storck zo goed als rond met Eupen - Sergio Gómez hoopt dat rust volstaat

  Wout Faes heeft vorige zaterdag tegen Nice zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Stade Reims. Dat bevestigde clubvoorzitter Jean-Pierre Caillot aan radiozender Europe 1. “Toen Faes in 2020 zijn contract tekende tot 2024, was de afspraak dat hij twee jaar bij ons zou blijven. Die zijn nu voorbij. We kijken uit naar een vervanger centraal in de defensie.”