EXCLUSIEF. Eden Hazard voelt zich eindelijk weer zorgeloos: “Door die operatie aan de enkel begin ik met een extra wapen”

Champions LeagueEden Hazard hoopt zaterdag een rol te spelen in de Champions League-finale. Nadien wil hij zich de komende jaren bewijzen bij Real Madrid, nog altijd zijn droomclub. “Mijn eerste drie seizoenen zijn hier niet goed verlopen, dus wil ik iedereen tonen wat ik kan”, zegt de Rode Duivel in een gesprek met onze journalist Kristof Terreur.

38 reacties

 • michel schoep

  4 maanden geleden
  Éden is uiteraard een zeer goede voetballer, maar om zijn kwaliteiten te tonen, moet de ganse ploeg op hem afgestemd worden. En daar wringt het schoentje zowel bij Real nu en soms ook bij de nationale ploeg. Als men de ploeg op hem afstemt, en hij laat het afweten, dan zit men in de problemen. De Bruyne brengt snel uitgevoerd dieptevoetbal, Hazard haalt meestal het tempo uit de match. Die 2 spelwijzen zijn soms moeilijk verenigbaar.
 • Paul Colleman

  4 maanden geleden
  Eric Audenaert, Eden zou het ook anders willen hoor. Beetje respect voor één van onze beste voetballers die we ooit gehad hebben in België. En, veel verdienen, dat is waar maar dat diegene die evengoed kunnen voetballen mogen hierover commentaar geven…
 • Greta Winters

  4 maanden geleden
  Eden maakt gewoon zaterdag de winning goal, punt aan de lijn.
 • Bjorn Susz

  4 maanden geleden
  Zaterdag ontploft m en beslist hij de wedstrijd door een goal , assist, of penalty
 • snof snoom

  4 maanden geleden
  Ik ben een Hazard fan absoluut ! Maar ook een realist : hoop dat het goed komt met Eden maar heb mijn grote twijfels. Ik denk dat hij niet in staat is om 90 minuten te voetballen laat staan op een tornooi alle drie dagen uit te blinken. Nogmaals ik hoop dat ik er mijlenver naast zit.
 1. INTERVIEW. Duitse ex-topref en musicus Herbert Fandel is de nieuwe scheidsrechtersbaas in België: “Denken dat de VAR geen fouten maakt, is onzin”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  1

  INTERVIEW. Duitse ex-topref en musicus Herbert Fandel is de nieuwe scheids­rech­ters­baas in België: “Denken dat de VAR geen fouten maakt, is onzin”

  Als Duitse topref - Herbert Fandel (58) floot in 2007 de CL-finale AC Milan-Liverpool - én begaafd musicus heette hij ‘de Pianist’ in het voetbal. Sinds deze maand dirigeert hij als nieuwe scheidsrechtersbaas de Belgische toprefs: “Ik leef niet op de maan, ik wil present zijn voor de scheidsrechters.”
 2. Voetballers Iran steunen demonstranten en vrouwen met protest tijdens duel met Senegal
  Buitenlands voetbal
  3

  Voetbal­lers Iran steunen demonstran­ten en vrouwen met protest tijdens duel met Senegal

  De voetballers van de nationale ploeg van Iran hebben voorafgaand aan de oefeninterland tegen Senegal geprotesteerd tegen het geweld in hun land. De spelers kwamen in Oostenrijk het veld op in volledig zwarte jassen over hun wedstrijdshirt, zodat het logo van de nationale bond niet te zien was tijdens het volkslied. De voetballers lieten zo hun onvrede blijken over de vaak harde manier waarop de religieuze politie in Iran optreedt tegen demonstraties in het land.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.