EXCLUSIEF. Eden Hazard voelt zich eindelijk weer zorgeloos: “Door die operatie aan de enkel begin ik met een extra wapen”

Champions LeagueEden Hazard hoopt zaterdag een rol te spelen in de Champions League-finale. Nadien wil hij zich de komende jaren bewijzen bij Real Madrid, nog altijd zijn droomclub. “Mijn eerste drie seizoenen zijn hier niet goed verlopen, dus wil ik iedereen tonen wat ik kan”, zegt de Rode Duivel in een gesprek met onze journalist Kristof Terreur.

38 reacties

 • michel schoep

  3 maanden geleden
  Éden is uiteraard een zeer goede voetballer, maar om zijn kwaliteiten te tonen, moet de ganse ploeg op hem afgestemd worden. En daar wringt het schoentje zowel bij Real nu en soms ook bij de nationale ploeg. Als men de ploeg op hem afstemt, en hij laat het afweten, dan zit men in de problemen. De Bruyne brengt snel uitgevoerd dieptevoetbal, Hazard haalt meestal het tempo uit de match. Die 2 spelwijzen zijn soms moeilijk verenigbaar.
 • Paul Colleman

  3 maanden geleden
  Eric Audenaert, Eden zou het ook anders willen hoor. Beetje respect voor één van onze beste voetballers die we ooit gehad hebben in België. En, veel verdienen, dat is waar maar dat diegene die evengoed kunnen voetballen mogen hierover commentaar geven…
 • Bob Spagione

  3 maanden geleden
  Eden maakt gewoon zaterdag de winning goal, punt aan de lijn.
 • Bjorn Suß

  3 maanden geleden
  Zaterdag ontploft m en beslist hij de wedstrijd door een goal , assist, of penalty
 • alfons moons

  3 maanden geleden
  Ik ben een Hazard fan absoluut ! Maar ook een realist : hoop dat het goed komt met Eden maar heb mijn grote twijfels. Ik denk dat hij niet in staat is om 90 minuten te voetballen laat staan op een tornooi alle drie dagen uit te blinken. Nogmaals ik hoop dat ik er mijlenver naast zit.
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.