EXCLUSIEF. Eden Hazard voelt zich eindelijk weer zorgeloos: “Door die operatie aan de enkel begin ik met een extra wapen”

Champions LeagueEden Hazard hoopt zaterdag een rol te spelen in de Champions League-finale. Nadien wil hij zich de komende jaren bewijzen bij Real Madrid, nog altijd zijn droomclub. “Mijn eerste drie seizoenen zijn hier niet goed verlopen, dus wil ik iedereen tonen wat ik kan”, zegt de Rode Duivel in een gesprek met onze journalist Kristof Terreur.

38 reacties

 • michel schoep

  1 maand geleden
  Éden is uiteraard een zeer goede voetballer, maar om zijn kwaliteiten te tonen, moet de ganse ploeg op hem afgestemd worden. En daar wringt het schoentje zowel bij Real nu en soms ook bij de nationale ploeg. Als men de ploeg op hem afstemt, en hij laat het afweten, dan zit men in de problemen. De Bruyne brengt snel uitgevoerd dieptevoetbal, Hazard haalt meestal het tempo uit de match. Die 2 spelwijzen zijn soms moeilijk verenigbaar.
 • Paul Colleman

  1 maand geleden
  Eric Audenaert, Eden zou het ook anders willen hoor. Beetje respect voor één van onze beste voetballers die we ooit gehad hebben in België. En, veel verdienen, dat is waar maar dat diegene die evengoed kunnen voetballen mogen hierover commentaar geven…
 • Greta Winters

  1 maand geleden
  Eden maakt gewoon zaterdag de winning goal, punt aan de lijn.
 • Bjorn Suß

  1 maand geleden
  Zaterdag ontploft m en beslist hij de wedstrijd door een goal , assist, of penalty
 • alfons moons

  1 maand geleden
  Ik ben een Hazard fan absoluut ! Maar ook een realist : hoop dat het goed komt met Eden maar heb mijn grote twijfels. Ik denk dat hij niet in staat is om 90 minuten te voetballen laat staan op een tornooi alle drie dagen uit te blinken. Nogmaals ik hoop dat ik er mijlenver naast zit.
 1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”