BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ex-Anderlecht-speler Christophe Grégoire coach van Virton... zonder spelers

Belgisch voetbalVeel coaches wachten nog op versterking, maar zijn al rijkelijk gediend in vergelijking met Christophe Grégoire. De 41-jarige ex-speler van Moeskroen, Anderlecht, Gent en Charleroi heeft de uitdaging aanvaard om coach te worden bij Excelsior Virton. Een coach… zonder kern. 

3 reacties

 • Marcel De Maesschalck

  2 maanden geleden
  Het had eens een Vlaamse ploeg moeten zijn, want hoe is Virton eigenlijk weer in 2de klasse gesukkeld ?
 • Francois Bastiaensen

  2 maanden geleden
  Jelle van Damme halen...nog steeds top
 • Bart Natens

  2 maanden geleden
  Komaan geloof erin. Beter Virton erbij dan een ploeg die elke week bye moet zijn. Hup Virton
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.