Yaremchuk.
Volledig scherm
PREMIUM
Yaremchuk. © Photo News

Eén speler gebuisd bij winnend Antwerp en ook bij AA Gent één onvoldoende: onze punten na topper in Ghelamco Arena

Belgisch voetbalAntwerp boekte een belangrijke zege op het veld van Antwerp. Een geweldige partij was het niet in de Ghelamco Arena en dat vertaalt zich ook in onze punten voor de spelers van beide ploegen. Ontdek ze hieronder!

2 reacties

 • André Lambrechts

  1 maand geleden
  Waarom wordt hier over een penaltyfout gesproken terwijl Yaremchuk zich gewoon laat vallen, waarom komt de var hier niet tussenbeide, dat had altijd geel moeten zijn voor een schwalbe, en nu kreeg Beiranvand onterecht geel, aan de andere kant had de bal ook 2 keer ook de stip gemogen, dus een terechte overwinning
 • Dirk Van den Bogaert

  1 maand geleden
  Eén speler gebuisd bij Antwerp terwijl die jongen, hoe erg het ook mag klinken, net zijn beste wedstrijd gespeeld heeft sinds hij bij ons is. Ik had hem eerlijk gezegd tijdens de rust ook al vervangen gehad.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Van den Bergh en Pietermaat verklappen geheim achter ‘worm’-viering: “Ik dacht: ‘Nu moet ik Tom blij maken’”
  Play
  PREMIUM
  Beerschot
  2

  Van den Bergh en Pietermaat verklappen geheim achter ‘worm’-vie­ring: “Ik dacht: ‘Nu moet ik Tom blij maken’”

  De fameuze ‘worm’-viering is al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken. Copyright: Jan Van den Bergh, aangepord door Tom Pietermaat. De twee gewaardeerde basisspelers van Beerschot zijn boezemvrienden die carpoolen, samen helpen in de tuin en elkaar steunden in moeilijke tijden. Lees hier de verbale pingpong van een goedhartig en olijk duo.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus