AFP
Volledig scherm
© AFP

“Een prins, een tovenaar”: Charles De Ketelaere bekroont eerste basisplek bij AC Milan met assist en krijgt grote complimenten, ook in de Italiaanse media

Serie AZijn strepen heeft hij meteen verdiend. En met zijn elegantie heeft hij op San Siro nog meer harten veroverd. Bij zijn eerste basisplaats voor AC Milan flaneerde CDK, sierlijk in het camouflagegroen. Een optreden van een uur dat hij bekroonde met een assist. Op de tribunes zette Zlatan de handen op mekaar. Complimenti voor De Ketelaere. Het regende complimenten in Milaan, ook vanwege de Italiaanse media. Alleen trainer Pioli trekt de paraplu open.

55 reacties

 • Maria Nuytkens

  5 maanden geleden
  En staat hij zelfs niet in de basis !!!! hoe goed moet die omhoog geschreven fcb speler wel zijn ?
 • ALBERT CNUDDE

  5 maanden geleden
  Wat een jaloezie hieronder,gewoon een fijne knul,die graag en goed speelt, zeker als je zijn leeftijd bekijkt. Is niet iedereen gegeven op dit niveau op deze ouderdom.
 • Marko Decandt

  5 maanden geleden
  Hij wordt toch vooral in België overdreven opgehemeld, in Italië vinden ze hem gewoon goed als je daar het nieuws volgt. Uiteindelijk speelt hij ook niet uitzonderlijk, andere spelers binnen de ploeg zijn nog steeds veel beter en hij kreeg ook zijn kans hier omdat de tegenstander ook wel een mindere ploeg was. Bij de topmatchen zal hij resoluut op de bank zitten hoor.
 • patrick van der bauwhede

  5 maanden geleden
  Kan me echt niet voorstellen dat Martinez deze De Ketelaere zou thuis laten en een uitbollende Hazard wel nog zou meenemen !
 • nico baelde

  5 maanden geleden
  @jos kenis, denk niet dat jij veel matchen van club gezien hebt, anders zou je anders spreken.
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 2. Inside AC Milan. De nieuwe leefomgeving van De Ketelaere, met intimiderende Zlatan als drilmeester: “Hij behandelt zijn ploegmaats à la carte”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL

  Inside AC Milan. De nieuwe leefomge­ving van De Ketelaere, met intimide­ren­de Zlatan als drilmees­ter: “Hij behandelt zijn ploegmaats à la carte”

  Voor een tête-à-tête in een Milanees restaurant zal Zlatan Ibrahimovic hem niet snel uitnodigen. Charles De Ketelaere (21) komt bij AC Milan in het jongste elftal van de Serie A terecht, maar tegelijk ook in eentje waar een ouwe krijger messen tussen tanden plant. Wij nemen u inside Milan, anno 2022. Met een zangkoor op de bus. En zijn intimiderende drilmeester Zlatan.