Mannaert, Verhaeghe en Touré.
Volledig scherm
Mannaert, Verhaeghe en Touré. © UCL

Een poule met mogelijkheden: Club Brugge treft FC Porto, Atlético Madrid en Leverkusen in groepsfase Champions League

Champions LeagueDe loting heeft beslist: Club Brugge ontmoet FC Porto, Atlético Madrid en Leverkusen in de groepsfase van de Champions League. Een groep met mogelijkheden. De zwaarste is ongetwijfeld poule C, met Bayern München, FC Barcelona, Inter en Viktoria Plzen.

50 reacties

 • gaston bergmans

  5 maanden geleden
  terug dezelfde zever als vorig jaar rsca met heeel veel geluk gent dat was tactisch groots tegen nicosia antwerp met hun miljoenen ook niet maar brugge speelt terug beter en beter staan terug op kop competitie na vanavond na 1 nederlaag werd hoefkens al afgemaakt , we zien wel wat het word maar op voorhand weet je het niet brugge europees ook al wat ervaring en het blijft tegen grote ploegen spelen geen amateurtjes
 • Frank Cube

  5 maanden geleden
  Geen probleem voor club easy poule
 • philippe quinart

  5 maanden geleden
  Dat hoorden we vorig jaar ook al.
 • valee frans

  5 maanden geleden
  Ik zie ze max 2 punten pakken dat is nog realistisch
 • Willy De Backer

  5 maanden geleden
  Dat is drie keer niks met deze spelers,echt niet bekwaam om maar een enkele keer te winnen!
 1. “Hij stuurde zelfs bloemen naar onze echtgenotes”: in Viborg op zoek naar de ‘methode van Fredberg’
  PREMIUM
  ANDERLECHT
  2

  “Hij stuurde zelfs bloemen naar onze echtgeno­tes”: in Viborg op zoek naar de ‘methode van Fredberg’

  Identiek is de situatie niet, maar parallellen zijn er zeker. Toen Jesper Fredberg (41), de nieuwe CEO of Sports van Anderlecht, in 2019 de sportieve teugels bij Viborg FF in handen nam, speelde de ploeg in tweede klasse. Sindsdien promoveerde het, debuteerde het Europees én legt Viborg de grote Deense clubs het vuur aan de schenen. Wij gingen in Denemarken op zoek naar ‘de methode van Fredberg’. “Ik vond dat het nog lang duurde voor een grotere Europese club hem kwam weghalen.”
 2. Vertonghen over verrassende ‘Beste Belg in het Buitenland’: “Na zo'n prestatie in een finale had ik ook voor Thibaut gekozen”
  19

  Vertonghen over verrassen­de ‘Beste Belg in het Buitenland’: “Na zo'n prestatie in een finale had ik ook voor Thibaut gekozen”

  Dat Simon Mignolet de Gouden Schoen zou winnen, kon iedereen wel voorspellen. Maar dat Thibaut Courtois met lege handen achterbleef in de categorie ‘Beste Belg in het Buitenland’, was toch wel een verrassing. Ook Jan Vertonghen gaf tijdens de uitzending toe eerder Courtois dan Kevin De Bruyne verwacht te hebben. “Thibaut won de Champions League met een ongelooflijk prestatie in de finale.”