De Polen voor hun match tegen Wales.
Volledig scherm
PREMIUM
De Polen voor hun match tegen Wales. © AFP

Een Poolse viking, een heethoofd en de inspiratiebron van een Italiaanse rapper: wat u moet en mag weten over de ploegmaats van Lewandowski

VoetbalRobert Lewandowski heeft geen voorstelling meer nodig, maar voor zijn ploegmaats van de Poolse nationale ploeg is dat misschien wel handig. Van een atypische voetballer die niet van feestjes houdt en nooit een druppel alcohol drinkt tot een middenvelder die aast op een Italiaans paspoort: dit zijn de ploegmakkers in steun van ‘Lewa’.

1 reactie

 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Eigenlijk is het te hopen dat Martinez nog een keer aan pandoering krijgt dan zijn we er misschien vanaf en kan een andere coach, waarom MPH niet ineens eens een echte selectie samenstellen. Geen Hazard, geen Batshuay, geen Boyata, geen Meunier maar spelers die wel goesting hebben en iets willen bewijzen.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.