Donny van Iperen ligt al dagenlang in coma in een Moldavisch ziekenhuis.
Volledig scherm
Donny van Iperen ligt al dagenlang in coma in een Moldavisch ziekenhuis. © Social/Rv

“Een klein wonder”: na lange coma door botsing zei Nederlandse profvoetballer ineens ‘yes’ tegen verpleegster

VoetbalHoopvol nieuws uit het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam. Sinds twee weken kan de Nederlandse voetballer Donny van Iperen, die door een botsing met een keeper begin augustus lange tijd in coma lag, weer praten. Joey van Iperen, de broer van, noemt het een klein wonder.

5 reacties

 • adelin goedons

  1 maand geleden
  Wordt snel beter Donny!Wat in deze zaak telt is 1 ding:help deze jongen zo snel en zo perfect mogelijk!!Al de rest kan toch altijd opgelost worden.Voor degenen die hieraan twijfelen:stel je even voor dat je eigen zoon in dezelfde situatie is,DAN WEET JE HET DIRECT!! Adelin Goedons
 • Peter Thys

  2 maanden geleden
  nergens beter dan thuis op zo momenten ervaar je dat maar en bovendien met alles in orde zijn .Hoop dat het goed afloopt ondanks alle pech
 • Jan Wuyts

  2 maanden geleden
  Hetzelfde meegemaakt in België. Na een ongeval moest ik dringend geopereerd worden aan de knie. Ik heb geen Belgische maar een internationale verzekering. Ze wilden mij in België niet verzorgen voordat de verzekering een "guarantee to pay" opsturen. Dat duurde enkele uren. Ik heb 35 jaar in België gewerkt en sociale bijdrage betaald. En dan werd mij de noodzakelijke verzorging (tijdelijk) geweigerd. Als ik niet was verzekerd had het hospitaal mij niet verzorgd. Erg.
 • Lowiese Legrand

  2 maanden geleden
  Beterschap gewenst!!
 • Bruno Duysburgh

  2 maanden geleden
  Een snel herstel toegewenst
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.