Vincent Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Kompany. © BELGA

Een blik op FC Burnley, de nieuwe werkgever van Kompany: “Weet hij wel waaraan hij begint?”

VOETBALToen Steven Defour er speelde, ging hij verkleed als gevangene de Brusselse Kerstmarkt bezoeken. Dát is Burnley - een club van en voor de gewone werkmens, uit een industriestadje waar tweederde van de bevolking voor de Brexit stemde. Vincent Kompany is er nu trainer, zijn ‘proces’ lijkt verdacht hard op dat van Anderlecht. 

12 reacties

 • Ilse Verlinden

  2 weken geleden
  Wie denkt dat dit gemakkelijk wordt, heeft duidelijk weinig kennis van de Championship. Het zit daar vol ploegen met bakken geld die zsm terug naar de Premier League willen. De druk is er enorm en falen is geen optie.
 • Jan De Vos

  2 weken geleden
  Kompany is een degelijke trainer (een toptrainer in wording, dat is niet zeker), maar hij heeft wel een grote naam in Engeland en is welbespraakt.
 • Rogé Brouwers

  2 weken geleden
  Het grote geld is het enige wat die mannen interesseert.
 • Christopher Moltisanti

  4 weken geleden
  De Vince denkt alles al te weten en geen fouten te maken. Dat is het probleem.
 • Piet Janssen

  1 maand geleden
  De vraag is meer of Burnley wel weet waar het aan begint. VC heeft nog niets bewezen als trainer en al wel de tijd ervoor gekregen van A'lecht die blij moeten zijn dat hij weggaat.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.