KTH
Volledig scherm
© KTH

Eden Hazard laat zich na de match tegen Chelsea opmerken aan de zijlijn, zijn kinderen op het veld

Champions LeagueEden Hazard herstelt van een enkeloperatie en zat zo niet in de selectie voor de return tegen Chelsea. Zijn kinderen daarentegen verschenen wel op de grasmat van Santiago Bernabéu - weliswaar na de bloedstollende wedstrijd. Hazard keek vanaf de zijlijn toe naar zijn spelende kids. 

2 reacties

 • Peter Vercauteren

  4 maanden geleden
  Zo heeft ie toch nog eens enkele minuten op het veld gestaan. Verder dan dit zie ik deze leegloper toch niet meer komen
 • Philippe De Naeyer

  4 maanden geleden
  Dat plaatje kan wel degelijk voor die blessures zorgen. Gek dat een mens eerder een dokter gelooft dan signalen die het eigen lichaam geeft. Goede beslissing om dat plaatje te verwijderen. Dokters veralgemenen veel te veel. Het is niet omdat iets bij de meerderheid geen problemen geeft, dat dit bij sommigen niet voor problemen kan zorgen.
 1. Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens appartement behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte
  Play
  Serie A
  62

  Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens apparte­ment behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte

  “Ik weet dat er twee wegen zijn, waarvan eentje een afscheid is”, zei Dries Mertens (35) eind januari in ‘Il Corriere dello Sport’. “En ik weet dat iedereen in huize Mertens dan in tranen zal uitbarsten.” En of het vertrek enkele maanden later emotioneel is. Maar voor de Rode Duivel is het “geen vaarwel, wel een tot ziens”. Zo behoudt hij zijn appartement in het prachtige en beruchte Palazzo Donn’Anna om altijd de mogelijkheid te hebben naar Napels te kunnen terugkeren. Zelfs nu Istanboel zijn nieuwe thuis wordt.
 2. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.