Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eden Hazard is eindelijk verlost van het plaatje in z’n enkel - Martínez: “Keuze van het gezonde verstand”

VoetbalEden Hazard is vandaag succesvol geopereerd. Artsen hebben bij de 31-jarige Rode Duivel het plaatje, dat gebruikt werd bij een osteosynthese, uit het rechterkuitbeen weggehaald. Dat heeft zijn team Real Madrid gemeld. Hazard zal ongeveer een maand buiten strijd zijn. Bondscoach Roberto Martínez plaatste de operatie eerder al in context. 

11 reacties

 • John Moyaert

  12 maanden geleden
  Benieuwd als zijn situatie zo blijft of Martinez hem zal durven thuislaten.
 • Dirk Van den Abbeele

  12 maanden geleden
  Veel dokters hier op het forum.
 • Dirk Doms

  12 maanden geleden
  Over en uit op topniveau. Misschien terugkeren naar Lille waar het allemaal begon. Daar is de stress minder en zal hij waarschijnlijk minder snel geblesseerd geraken.
 • Marnix Malone

  12 maanden geleden
  Gebrek aan zelfvertrouwen is de grootste blessure die een sporter kan kennen.
 • Dirk Jansen

  12 maanden geleden
  Als het plaatje weggehaald wordt en als de revalidatie goed verloopt zodat hij nadien geen last meer zou hebben , dan kan hij een deel percentage terug winnen en krijgen we terug een goeie Hazard! Als topsporter een paar percenten missen heeft grote gevolgen voor zijn niveau.
 1. Hoeveel Dries Mertens zit er in Leandro Trossard? “Je kan ze overal neerplanten, ze groeien toch”
  PREMIUM
  3

  Hoeveel Dries Mertens zit er in Leandro Trossard? “Je kan ze overal neerplan­ten, ze groeien toch”

  De Rode Duivels doen het zonder hun nationale troetelbeer Dries Mertens (35). Tip voor wie in een groot, nostalgisch gat dreigt te vallen: kijk met toegeknepen ogen naar Leandro Trossard. Ook een dribbelaar in zakformaat. Via de bodem van het profvoetbal de vraagtekens weggespeeld richting de Europese top. HLN sprak met drie kroongetuigen uit hun carrière met de vraag: hoeveel Dries zit er in Leandro? “Ze hebben van hun nadeel net een voordeel gemaakt.”
 2. Chaos rond overname: ook Finse zakenman Thomas Zilliacus brengt bod uit op Manchester United
  Buitenlands voetbal
  11

  Chaos rond overname: ook Finse zakenman Thomas Zilliacus brengt bod uit op Manchester United

  De Finse zakenman Thomas Zilliacus heeft bevestigd dat hij een bod heeft uitgebracht om Manchester United te kopen. Zilliacus, oprichter en voorzitter van investeringsmaatschappij Mobile FutureWorks, staat aan het hoofd van de derde groep die publiekelijk belangstelling toont voor een overname van de Engelse topclub, na Sir Jim Ratcliffe en Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani zoals persbureau PA woensdagavond meldde.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.