Volledig scherm
© Twitter Napoli Magazine

Dries Mertens legt bloemen aan herdenkingsplaats Maradona na Europa League-wedstrijd

Diego MaradonaDe dood van Diego Maradona heeft Napels en zijn inwoners diep getroffen. De hele stad is in rouw en op zowat elke hoek wordt de voetballegende herdacht. Ook Dries Mertens bracht de Argentijn een laatste eerbetoon door na de Europa League-wedstrijd tegen Rijeka bloemen neer te leggen aan een herdenkingsplaats in de wijk Quartieri Spagnoli.

7 reacties

 • nikki groothuis

  2 maanden geleden
  Het is waar dat je maradona met niemand kunt vergelijken maar dries mertens is ook een hele grote man in napoli zowel op als langs het veld.Je bent een topkerel dries!!!Heel napoli houd van je en dat geeft troost op dit triestige moment  door het verlies van hun andere held maradona
 • Pieter Gadden

  2 maanden geleden
  Zeer mooi om te zien! Afscheid van een grote aan een legende! Nog nooit iemand gezien die zo graag de bal zag als Maradona
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Hij was een  zeer  goed voetballer zonder twijfel  ;maar zijn levens wijze nadien zijn drug verleden  heeft dit alles in de vernieling van  zijn gezondheid gebracht !
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Boris, voetbal beleven ze totaal anders in Italiê en Argentinië, hij was daar echt God voor die mensen. En Mertens is altijd fan geweest Francis..
 • Franky Snoeck

  2 maanden geleden
  Boris Paesen, dit is het hem net. Maradona was geen gewone man. Hij was een fenomeen, meer zelfs, in voetbalkringen aanzagen sommigen hem als een GOD.
 1. Terwijl Vanhaezebrouck al lang blij is met een punt, knipoogt Van den Brom na penaltymisser Bongonda: “Die discussie is nu helemaal klaar”
  Play
  Jupiler Pro League

  Terwijl Vanhaeze­brou­ck al lang blij is met een punt, knipoogt Van den Brom na penaltymis­ser Bongonda: “Die discussie is nu helemaal klaar”

  “Hoe raar het ook klinkt, we mogen nog blij zijn met een punt.” Hein Vanhaezebrouck zag AA Gent weer veel te weinig doen met de dominantie, zelfs tegen tien man. Een trotse John van den Brom trekt dan weer met vertrouwen naar Brugge én pakte uit met een kwinkslag. “Ik moet plots denken aan een eerdere strafschop. Die discussie is nu helemaal klaar.”
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari