Dries en Kat
Volledig scherm
Dries en Kat © Instagram: @galatasaray

Dries Mertens en Kat Kerkhofs steken handen uit de mouwen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije

VoetbalAlle beetjes helpen en dus staken Dries Mertens en zijn vrouw Kat Kerkhofs in Istanboel de handen uit de mouwen om iets te betekenen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Geen PR-stunt van zijn topclub Galatasaray: als het is om zijn medemens te helpen, dan is Dries Mertens altijd van de partij.

20 reacties

 • Frank Prové

  1 maand geleden
  Belgium united om mensen in moeilijkheden te helpen, zoals het altijd zou moeten zijn
 • Yalcin Akkus

  2 maanden geleden
  Klasse
 • cherifa boutaybi

  2 maanden geleden
  goed zo Dries nobele man, goei hart bravo...
 • Hannelore Kerremans

  2 maanden geleden
  Heel nobel!
 • Kris De Smet

  2 maanden geleden
  Goe bezig Drieske, volhouden
 1. “Het Lukaku-festival” en “Lukebakio die Zweedse verdediging bestookte”: buitenlandse pers onder de indruk van “winnend duo”
  5

  “Het Lukaku-festival” en “Lukebakio die Zweedse verdedi­ging bestookte”: buitenland­se pers onder de indruk van “winnend duo”

  De kop is eraf voor Domenico Tedesco. De Rode Duivels openden een nieuw tijdperk met een 0-3-zege in Zweden. Buitenlandse media zagen een “solide en efficiënt” België met twee spelers in een hoofdrol. “Lukaku en Lukebakio: het winnende duo.” In Italië prezen ze zich dan weer vooral gelukkig met de hattrick van ‘Big Rom’. “Inzaghi zal opnieuw kunnen lachen.”
 2. Italië mist EK-kwalificatiestart in kraker tegen Engeland (1-2), Kane kroont zich met 54ste interlandgoal tot recordtopschutter
  Voetbal
  5

  Italië mist EK-kwalifica­tie­start in kraker tegen Engeland (1-2), Kane kroont zich met 54ste interland­goal tot recordtop­schut­ter

  Italië heeft zijn start gemist in de EK-kwalificatiestrijd. Engeland bleek met 1-2 te sterk in de kraker en kon voor het eerst sinds 1961 op Italiaanse bodem tegen Italië winnen. Harry Kane kroonde zich met zijn 54ste interlandgoal tot recordtopschutter van The Three Lions. Bij de Azzurri scoorde de ‘verrassende’ spitskeuze Mateo Retegui bij zijn debuut.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.