Mark van Bommel leidde deze voormiddag de training
Volledig scherm
Mark van Bommel leidde deze voormiddag de training © Photo News

"Door snel weer achteruit te rijden, kon ik ontkomen”: Mark van Bommel leidt training Antwerp na mislukte poging tot carjacking

VOETBALEen opgewekte Mark van Bommel, de trainer van voetbalclub Antwerp, heeft vanmiddag een eerste keer publiekelijk gereageerd op de mislukte carjackpoging van maandagavond. Op de vraag of hij al bekomen was, antwoordde hij snel: “Natuurlijk.” De 45-jarige Nederlander werd in de parkeergarage van zijn Antwerpse appartement, waar hij met zijn vrouw woont, opgewacht door een onbekende man. Volgens Van Bommel had die een pistool in zijn hand.

10 reacties

 • PHILIPPUS DE GEEST

  3 maanden geleden
  Het is niet met een werkstraf of onder voorwaarde dat die mannen gaan bibberen , ze lachen zich een deuk met ons gerecht .
 • William Ogiers

  3 maanden geleden
  Kan overal gebeuren waar waardevolle voorwerpen aanwezig zijn!
 • Sylvie Durieux

  3 maanden geleden
  Moesten ze deftige straffen uitdelen zouden ze misschien 2 keer nadenken voordat ze het crapuul uithangen.
 • Richard Naegels

  3 maanden geleden
  Pak Vanbommel niet aan op een oncorrecte wijze,zo was hij de jaren dat ik hem zag voetballen op PSV en zo zal hij blijven,recht voor de raap en op een fatsoenlijke manier,maar zeer duidelijk.......
 • Peeters Francis

  3 maanden geleden
  Het is gemakkelijk om de schuld in andermans schoenen te schuiven. Hoog tijd dat ze criminelen zwaar straffen of opsluiten.