Carcela is weer Standard-speler.
Volledig scherm
Carcela is weer Standard-speler. © Twitter

Dit was 'Deadline Day': geen terugkeer Mitrovic, wel Liverpool-huurling voor Anderlecht - Carcela is opnieuw Standard-speler - Batshuayi trekt naar Dortmund

VoetbalHet voetbalseizoen 2017-2018 is halfweg en dat betekent dat de clubs zich weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

53 reacties

 • FRANS DE ROUCK

  5 jaar geleden
  Anderlecht heeft nood aan goede buitenspelers , spelers die een bal voor de goal kunnen trappen en of diep gaan. Amcheapong lieten ze vertrekken naar China , nochtans was deze de schrik van vele ploegen. Zie matchen tegen Manchester en andere.Snelheid en diep gaan en passen. Het gebrek aan dergelijke spelers is mogelijk het probleem van de Pool.Ze spelen de bal meer naar achter en naar de keeper dan naar voor.Eens een pas gegeven stopt het , die mannen bewegen niet.
 • Tim Peeters

  5 jaar geleden
  Herman zijn definitie van zich smijten is toch wel erg bizar. 1 maand tijd. Opdracht = spits en verdediger halen. Eerste aankoop was een buitenspeler. Voorlaatste dag verkoop je je topschutter. Laatste dag haal je een middenvelder en huur je een 2de buitenspeler.
 • j hm

  5 jaar geleden
  Gelukkig komt die totentrekker Mitrodinges niet terug en Dendoncker, wat heeft de jongen eigenlijk al bewezen? Als hij een paar degelijke matchen speelt op belgisch niveau dan schrijven de gazetten hem de hemel in en hij gelooft het zelf ook nog!
 • Guy Bekaert

  5 jaar geleden
  Wintermercato is gewoonweg competitie vervalsing ! Een ( rechtvaardige ) competitie is eindigen met de ploeg waarmee je de competitie begon .
 • François Nuyts

  5 jaar geleden
  Veel gerommel met weinig resultaat waarschijnlijk in de Belgische competitie . Geen stap vooruit zet men hier voor wat europees voetbal betreft .
 1. INTERVIEW. Dimitri de Condé blikt, na de 6 op 18 en de niet-selectie van zijn spelers, positief vooruit: “Genk zou vlot meedraaien in de Bundesliga’”
  PREMIUM
  13

  INTERVIEW. Dimitri de Condé blikt, na de 6 op 18 en de niet-selectie van zijn spelers, positief vooruit: “Genk zou vlot meedraaien in de Bundesliga’”

  De interlandbreak kwam niet ongelegen voor KRC Genk, maar na het intermezzo vat Dimitri de Condé de laatste rechte lijn van de competitie positief aan. “We halen energie uit de voorbije weken”, zegt het Head of Football van de leider. “Als we daarmee ons stadion kunnen omtoveren in een heksenketel, dan kunnen we iedereen aan, met of zonder Paul Onuachu.”
 2. Miguel Van Damme overleed één jaar geleden, weduwe Kyana Dobbelaere deed nog één keer haar verhaal: “Hij heeft mij sterk gemaakt. Dat moet ik blijven behouden”
  PREMIUM
  5

  Miguel Van Damme overleed één jaar geleden, weduwe Kyana Dobbelaere deed nog één keer haar verhaal: “Hij heeft mij sterk gemaakt. Dat moet ik blijven behouden”

  Vandaag is het één jaar geleden dat Miguel Van Damme na een oneerlijke strijd tegen leukemie overleed. Op deze moeilijke dag zal Kyana Dobbelaere, zijn weduwe, in alle sereniteit herinneringen ophalen met Miguels familie en haar dochtertje Camille (bijna 2). Naar aanleiding van de Gouden Schoen nodigde VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe midden januari Kyana uit voor een gesprek en een wandeltocht te paard aan zee. “Mensen zeggen steeds vaker dat Camille op Miguel lijkt. Dat ontroert me.”
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.