Chelsea won vorig seizoen de Champions League.
Volledig scherm
Chelsea won vorig seizoen de Champions League. © AP

Dit seizoen zit u ook op dinsdag op de eerste rij voor de Champions League bij VTM en HLN.be

Champions LeagueGoed nieuws voor alle voetballiefhebbers, want ook komend seizoen zit u bij VTM en HLN.be op de eerste rij voor de Champions League-krakers. Meer nog: vanaf september 2021 zijn naast de wedstrijden op woensdag ook de dinsdagmatchen te bekijken op VTM2. Daarover bereikte DPG Media een akkoord.

7 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Zou men een zender als vtm niet beter gewoon verbieden? Zeg nu zelf, noem 1 programma waarop ze fier mogen zijn, je vindt er toch geen??
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Goed nieuws voor de voetballiefhebber??? Komaan zeg, ik ben nog niemand tegengekomen die het daar mee eens is. Eerlijk, hun commentaar is toch om bij te schreien!
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Dan zullen ze eerst en vooral moeten beginnen met voetbalreporters binnen te halen die iets van voetbal kennen !
 • Filip De Belie

  2 maanden geleden
  Voor mij mogen de commentatoren hetzelfde niveau hebben als de champions leaque zelf. Robin Jansen was goed, al de rest wat erna kwam was en is veel minder. Sommige werden zelfs uitgelachen door jullie eigen perscolllega's. Gelieve te gaan shoppen bij play sports en eleven sport zodat jullie commentatoren tenminste iets van voetbal tactiek kennen en niet vertellen wat ik ook kan zien op tv. Dat de bal van de ene naar de andere word gespeeld is voor de minst ervaren tv kijker wel duidelijk. 🙏
 • Hugo Wouters

  2 maanden geleden
  Niets mis met Gilles De Bilde, articuleert heel goed en ook goed in taalgebruik. Men keert ten onrechte terug in de tijd, maar wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Maar VTM, een klein beetje minder reclamespots en zeker niet tijdens de rust zouden jullie minder negatieve reacties kosten. .
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. “Ik moet vechten voor mijn zoontje, voor mijn broer, voor iedereen”: Lukaku roept social media-CEO’s op om samen online haat halt toe te roepen
  Play
  Voetbal
  26

  “Ik moet vechten voor mijn zoontje, voor mijn broer, voor iedereen”: Lukaku roept social me­dia-CEO’s op om samen online haat halt toe te roepen

  ‘t Is hoog tijd voor verandering, vindt ook Romelu Lukaku. In een gesprek met CNN roept de spits de CEO’s van de sociaalnetwerksites op om samen te zitten, ook met voetballers zelf, om te bekijken hoe er paal en perk kan worden gesteld aan online mishandeling en haat. Net als veel van zijn collega’s was Lukaku daar in het verleden al slachtoffer van.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.