Chelsea won vorig seizoen de Champions League.
Volledig scherm
Chelsea won vorig seizoen de Champions League. © AP

Dit seizoen zit u ook op dinsdag op de eerste rij voor de Champions League bij VTM en HLN.be

Champions LeagueGoed nieuws voor alle voetballiefhebbers, want ook komend seizoen zit u bij VTM en HLN.be op de eerste rij voor de Champions League-krakers. Meer nog: vanaf september 2021 zijn naast de wedstrijden op woensdag ook de dinsdagmatchen te bekijken op VTM2. Daarover bereikte DPG Media een akkoord.

7 reacties

 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Zou men een zender als vtm niet beter gewoon verbieden? Zeg nu zelf, noem 1 programma waarop ze fier mogen zijn, je vindt er toch geen??
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Goed nieuws voor de voetballiefhebber??? Komaan zeg, ik ben nog niemand tegengekomen die het daar mee eens is. Eerlijk, hun commentaar is toch om bij te schreien!
 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Dan zullen ze eerst en vooral moeten beginnen met voetbalreporters binnen te halen die iets van voetbal kennen !
 • Filip De Belie

  1 jaar geleden
  Voor mij mogen de commentatoren hetzelfde niveau hebben als de champions leaque zelf. Robin Jansen was goed, al de rest wat erna kwam was en is veel minder. Sommige werden zelfs uitgelachen door jullie eigen perscolllega's. Gelieve te gaan shoppen bij play sports en eleven sport zodat jullie commentatoren tenminste iets van voetbal tactiek kennen en niet vertellen wat ik ook kan zien op tv. Dat de bal van de ene naar de andere word gespeeld is voor de minst ervaren tv kijker wel duidelijk. 🙏
 • Hugo Wouters

  1 jaar geleden
  Niets mis met Gilles De Bilde, articuleert heel goed en ook goed in taalgebruik. Men keert ten onrechte terug in de tijd, maar wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Maar VTM, een klein beetje minder reclamespots en zeker niet tijdens de rust zouden jullie minder negatieve reacties kosten. .
 1. Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”
  Play
  Rode Duivels
  28

  Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”

  De plek in de Final Four is zo goed als zeker voor Oranje, maar een prestigeslag wordt het zondag in Amsterdam sowieso. De pijnlijke 1-4 in juni in het achterhoofd, is België uit op eerherstel. Maar wie heeft de beste ploeg en wie de beste bondscoach? Een vraag die VTM-analisten Jan Mulder en Marc Degryse gisteravond in de studio voorgeschoteld kregen.