“Dit is niet eervol verliezen. Ze probeerden niets”: volgens Mulder en Degryse heeft Union uitschakeling zelf gezocht

Champions LeagueUnion zag zijn Champions League-droom uit elkaar spatten na een 3-0-nederlaag bij de Rangers. Eigen schuld, vinden analisten Jan Mulder en Marc Degryse. 

14 reacties

 • gabriel papanikitas

  2 maanden geleden
  Ik had de indruk dat de bal een warme patat was voor Union.
 • Francis Vekens

  2 maanden geleden
  Men mag niet vergeten dat union een kleine ploeg is met een beperkt budget die vorig seizoen een bijzonder seizoen gespeeld heeft.Maar in europa heb je meer nodig en zeker in champions league.Rangers heeft union eerst onderschat,verloor maar wist dat het thuis altijd ging winnen en dat is ook gebeurt.Europa league moet wel kunnen
 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  Tegen PSV gaan de Rangers eruit , is een gewone ploeg zonder uitschieters .
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Het leek wel of iedere speler die een duel won of een goede pas gaf een boete zou krijgen.
 • marc castermans

  2 maanden geleden
  Tegen deze Rangers winnen onze topploegen altijd. Niks creativiteit, niks techniek, niks tactiek. Het is hun eigen schuld dat ze eruit liggen, met zoveel schrik spelen is er om vragen.
 1. Brazilië walst Tunesië plat, Richarlison krijgt banaan naar hoofd gegooid: “Dit schokt ons allemaal”
  Play
  Buitenlands voetbal

  Brazilië walst Tunesië plat, Richarli­son krijgt banaan naar hoofd gegooid: “Dit schokt ons allemaal”

  Brazilië heeft in het Parc des Princes in Parijs met weinig moeite zijn vriendschappelijke confrontatie tegen Tunesië gewonnen. De Goddelijke Kanaries wonnen met 5-1, maar de Tunesische supporters eisten op schandalige wijze de hoofdrol op. Die gooiden onder meer een banaan op het veld richting spits Richarlison en schenen met lasers op de Braziliaanse spelers.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.