BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Discutabel doelpunt op Sclessin en spektakel in Brugge: bekijk hier de samenvattingen van de vijfde speeldag

Jupiler Pro LeagueDe vijfde speeldag van de Jupiler Pro League behoort alweer tot het verleden. Iets gemist? Herbeleef alle matchen dankzij de samenvattingen hieronder.

5 reacties

 • frank hemmeryckx

  2 maanden geleden
  En ondertussen ben je je punten kwijt.
 • Boudewijn Declerck

  2 maanden geleden
  Als de arbitrage die tempo aanhoudt, zie ik het wel gebeuren dat we in 2062 opnieuw scheidsrechters mogen afvaardigen voor het WK. Tegen dan ben ik 98 jaar, zal dan waarschijnlijk nog beter zien dan sommige arbiters nu !
 • ward dejongh

  2 maanden geleden
  En Brugge wil scoren in CL zullen dan zwakke reeks moeten loten
 • Paul Roymans

  2 maanden geleden
  Arbitrage in Brugge meer dan degoutant.
 • Paul Roymans

  2 maanden geleden
  De nieuwe ster aan het firmament is de heer die de match Brugge - Beerschot geleid heeft. Conclusie is dat Beerschot werd bestolen. Bij de rust had Brugge met 9 moeten staan, maar correct fluiten durft geen enkele scheids in Brugge.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.