Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dieumerci Mbokani verlaat Antwerp voor avontuur bij Al Kuwait

VoetbalDieumerci Mbokani (35) speelt komend seizoen niet langer voor Antwerp. De Congolese spits verlaat ‘The Great Old’ voor Al Kuwait. Zo maakte de club uit het Midden-Oosten bekend.

7 reacties

 • victor vandesande

  2 maanden geleden
  Nog wat ferm poen pakken als fin de carriere. Geef hem eens ongelijk.
 • Patrick Desmet

  2 maanden geleden
  Normaal voor een club die wil doorgroeien naar de top. Spelers gaan, spelers komen. Mbokani was een vlot scorende spits. Nu is het aan de youngsters om op te staan. Daarbij denk ik aan Nsimba, Mbenza of Frey.
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Weer verliest RAFC een speler die nog best mee kon draaien op hun niveau. Maar weer willen ze maar een contract geven van 1 jaar ipv 2. Ook Refaelov zijn ze zo kwijt geraakt. Ze gaan hem nog missen. En Dieu... Je hebt groot gelijk dat je deze kans nog neemt. Veel succes gewenst.
 • Dirk Van den Bogaert

  2 maanden geleden
  Het had gewoon geen zin om Mbokani, inmiddels bijna 36, zijn goesting te geven en hem nog een contract van twee seizoenen voor te schotelen. Bijna twee maanden met vakantie, wellicht een serieuze conditionele achterstand op de rest en tevens een dure vogel (1.290.000/seizoen) die niet in een systeem past waarbij de ganse ploeg geacht wordt om bijna continu hoog druk te zetten. Het is mooi geweest de afgelopen jaren op Antwerp maar nu is het wel tijd voor verjonging. Toch bedankt Dieu.
 • Raph Janssens

  2 maanden geleden
  Nog een paar centjes meepikken vooraleer op pensioen.Groot gelijk
 1. Football Talk. Charleroi ziet Nicholson uitvallen - Club moet Dani Olmo niet vrezen bij Leipzig
  WK voetbal
  2

  Football Talk. Charleroi ziet Nicholson uitvallen - Club moet Dani Olmo niet vrezen bij Leipzig

  Edward Still kan voor de thuismatch van zondagnamiddag tegen KV Mechelen geen beroep doen op Shamar Nicholson. De Jamaicaan, die tegen Club Brugge een jukbeenbreuk opliep, diende per slot van rekening toch een heelkundige ingreep te ondergaan. In het beste geval is hij opnieuw inzetbaar op KV Kortrijk. Voor zijn vervanging in de spits komen drie spelers in aanmerking: Chris Bedia, Mamadou Fall of Amin Benchaib. Bedia kon na zijn doelpunt in de openingsmatch tegen KV Oostende nog niet bevestigen. Fall presteerde goed op AA Gent. Voor Benchaib zou het dit seizoen de eerste keer zijn dat hij aan de aftrap komt. (AR)