De veelzeggende lach van Ronaldinho als we hem befaamde, afgekeurde WK-goal van Wilmots laten zien

8 reacties

 • jozef van riel

  2 maanden geleden
  Als zo’n doelpunt valt in de 89ste minuut kan je je bestolen voelen. Maar viel dit niet in de 1ste helft? Blijft het dan tot het einde 1-0?
 • christophe Van den Bossche

  2 maanden geleden
  Idd beste voetballer allee tijden !
 • Marinus van Driel

  2 maanden geleden
  Alle respect voor Ronaldinho. En tof, dat hij sluiks toegaf dat de goal van Wilmots onterecht werd afgekeurd.
 • Floris Roberto

  2 maanden geleden
  Man man dat is 20jaar geleden komaan het is voorbij
 • Herbert Verbeeck

  3 maanden geleden
  De BESTE voetballer aller tijden. Wat die soms deed grensde aan toverij ;-). Prachtvoetballer.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Football Talk. Riemer voor eerst op oefenveld bij Anderlecht - Racing Genk stuurt talenten Godts en Németh naar beloften
  Belgisch voetbal
  6

  Football Talk. Riemer voor eerst op oefenveld bij Anderlecht - Racing Genk stuurt talenten Godts en Németh naar beloften

  Eerste schooldag voor Brian Riemer. De 44-jarige nieuwe hoofdcoach van Anderlecht stond vandaag voor de eerste keer op het oefenveld. Anderlecht vertoeft nog steeds in Kreta op winterstage. De paars-witte selectie kreeg meteen twee intensieve trainingen voor de kiezen. Riemer was nadrukkelijk aanwezig en nam vaak het woord. Dat deed hij overigens ook meteen naast het oefenveld. Zo stonden er ook al een aantal meetings gepland met de voltallige spelersgroep. Fábio Silva vervoegde de selectie, Lucas Lissens vloog terug naar België. Hij blesseerde zich en ondergaat een aantal onderzoeken om de ernst van de blessure te achterhalen. Anderlecht speelt morgenmiddag om 14u z’n tweede oefenpartij in Kreta, deze keer is Panetolikos de tegenstander. (KDZ)
 3. Furieuze Samuel Eto’o schopt in Qatar vlogger tegen de grond die WK-ambassadeur vraagt naar omkoping
  Play
  WK voetbal
  9

  Furieuze Samuel Eto’o schopt in Qatar vlogger tegen de grond die WK-ambassa­deur vraagt naar omkoping

  Samuel Eto’o (41), voorzitter van de Kameroense voetbalbond en ambassadeur van het WK voetbal in Qatar, ging na de match tussen Brazilië en Zuid-Korea in de clinch met de Algerijnse vlogger Said Mamouni. De ex-topspits van Barcelona, Inter en Chelsea was woest en trapte de man neer met een kniestoot. Het slachtoffer deed achteraf vanop het politiebureau zijn verhaal. Hij vroeg Eto’o naar de gecontesteerde wedstrijd tussen Algerije en Kameroen, die besliste over WK-deelname.