De Ketelaere scoort zijn eerste goal voor AC Milan vanop de penaltystip in een oefenmatch achter gesloten deuren.
Volledig scherm
De Ketelaere scoort zijn eerste goal voor AC Milan vanop de penaltystip in een oefenmatch achter gesloten deuren. © rv

De Ketelaere pakt uit met hattrick in 45 minuten in tweede oefenmatch in Milan-shirt

VoetbalZo kom je binnen bij een nieuwe ploeg. Bij zijn eerste basisplaats, in een oefenmatch tegen een derdeklasser, maakte Charles De Ketelaere (21) meteen een hattrick: een strafschop, een kopbaldoelpunt en nog een met zijn linker.

22 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Geweldige speler ondanks de negatieve jaloerse reacties van sommigen 🙄. Charles gaat de hemel bestormen. Succes CDK 💪.
 • Freek Beke

  2 maanden geleden
  Schitterend!!! Heel blij voor hem! Een verlies voor het Belgisch voetbal! MAAR... Was er niet zo ene die 2 of 3 jaar geleden bij Brugge binnen kwam en alles scoorde in oefenwedstrijden en daarna niets meer 🤔
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Als hem dit ook lukt tegen pakweg AS Roma of Atalanta Bergamo, dan zullen we nog wel eens klappen.
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Wat een gefrustreerde commentaren. Had hij niet gescoord, was het ook weer commentaar geweest. Ik hoop dat Charles het maakt bij Milan, vooral om al de non-believers lik op stuk te geven.
 • geert de regge

  2 maanden geleden
  Tegen een derdeklasser. Man, man, man.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. “Heel triest en ongemakkelijk om naar te kijken”: uitgefloten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond
  Nations League
  1

  “Heel triest en ongemakke­lijk om naar te kijken”: uitgeflo­ten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond

  Nog wat zwaarder onder vuur. Harry Maguire speelde gisteravond op Wembley zijn 48ste interland, maar in Engeland beginnen media en fans zich steeds luider af te vragen of hij straks op het WK wel zijn 50ste interland moet spelen. De 29-jarige verdediger van Manchester United, door Ten Hag bij Man United al naar de bank verwezen, ging in de fout bij de eerste twee goals van Duitsland. De Engelsen maakten die achterstand helemaal goed (3-2), om Duitsland finaal nog zien gelijk te maken: 3-3.
 1. Inside AC Milan. De nieuwe leefomgeving van De Ketelaere, met intimiderende Zlatan als drilmeester: “Hij behandelt zijn ploegmaats à la carte”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL

  Inside AC Milan. De nieuwe leefomge­ving van De Ketelaere, met intimide­ren­de Zlatan als drilmees­ter: “Hij behandelt zijn ploegmaats à la carte”

  Voor een tête-à-tête in een Milanees restaurant zal Zlatan Ibrahimovic hem niet snel uitnodigen. Charles De Ketelaere (21) komt bij AC Milan in het jongste elftal van de Serie A terecht, maar tegelijk ook in eentje waar een ouwe krijger messen tussen tanden plant. Wij nemen u inside Milan, anno 2022. Met een zangkoor op de bus. En zijn intimiderende drilmeester Zlatan.