De Ketelaere scoort zijn eerste goal voor AC Milan vanop de penaltystip in een oefenmatch achter gesloten deuren.
Volledig scherm
De Ketelaere scoort zijn eerste goal voor AC Milan vanop de penaltystip in een oefenmatch achter gesloten deuren. © rv

De Ketelaere pakt uit met hattrick in 45 minuten in tweede oefenmatch in Milan-shirt

VoetbalZo kom je binnen bij een nieuwe ploeg. Bij zijn eerste basisplaats, in een oefenmatch tegen een derdeklasser, maakte Charles De Ketelaere (21) meteen een hattrick: een strafschop, een kopbaldoelpunt en nog een met zijn linker.

22 reacties

 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Geweldige speler ondanks de negatieve jaloerse reacties van sommigen 🙄. Charles gaat de hemel bestormen. Succes CDK 💪.
 • Freek Beke

  4 maanden geleden
  Schitterend!!! Heel blij voor hem! Een verlies voor het Belgisch voetbal! MAAR... Was er niet zo ene die 2 of 3 jaar geleden bij Brugge binnen kwam en alles scoorde in oefenwedstrijden en daarna niets meer 🤔
 • Jan Janssens

  4 maanden geleden
  Als hem dit ook lukt tegen pakweg AS Roma of Atalanta Bergamo, dan zullen we nog wel eens klappen.
 • Ilse Verlinden

  4 maanden geleden
  Wat een gefrustreerde commentaren. Had hij niet gescoord, was het ook weer commentaar geweest. Ik hoop dat Charles het maakt bij Milan, vooral om al de non-believers lik op stuk te geven.
 • geert de regge

  4 maanden geleden
  Tegen een derdeklasser. Man, man, man.
 1. Inside AC Milan. De nieuwe leefomgeving van De Ketelaere, met intimiderende Zlatan als drilmeester: “Hij behandelt zijn ploegmaats à la carte”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL

  Inside AC Milan. De nieuwe leefomge­ving van De Ketelaere, met intimide­ren­de Zlatan als drilmees­ter: “Hij behandelt zijn ploegmaats à la carte”

  Voor een tête-à-tête in een Milanees restaurant zal Zlatan Ibrahimovic hem niet snel uitnodigen. Charles De Ketelaere (21) komt bij AC Milan in het jongste elftal van de Serie A terecht, maar tegelijk ook in eentje waar een ouwe krijger messen tussen tanden plant. Wij nemen u inside Milan, anno 2022. Met een zangkoor op de bus. En zijn intimiderende drilmeester Zlatan.