AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

De indrukwekkende statistieken van Leandro Trossard: hattrickheld staat (even) naast de beste Hazard

Premier LeagueMove over, Eden Hazard. Een vierende Leandro Trossard (27) vormt met de handen een denkbeeldig brilletje. Op basis van de cijfers en zijn gevoel benadert zijn huidige vormpeil dat van de beste Hazard, zoals u die hieronder kunt bekijken. Voor zijn scherm tuurt Trossards zoontje in dezelfde houding mee.

8 reacties

 • jan marynissen

  2 maanden geleden
  Totaal niet gekend bij Martinez ? Maar Tielemans, Hazard, Chadli, enz dat zijn zijn spelers. Eén van de betere spelers tegen Nederland was Onana , wat gaat hij met deze voetballer doen, ook bankzitter ?
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Trossard is nu veel beter en verdient zeker een basis plaats voor het WK ...! Zie zijn prestaties toch ...👍 En niet in een smurfen competitie eh ... Succes verder voor hem🤞
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Iedereen weet ondertussen dat Trossard mijlen ver boven Hazard staat. Eén man weet dat nog niet en toevallig is dat de bondscoach..
 • Thierry Verhaegen

  2 maanden geleden
  De allerbeste hazard was wereldklasse. The best of the rest na messi en ronaldo op een gegeven moment. Daar is trossard niet. Maar op dit moment is trossard wel beter als hazard sowieso. Hazard moest weg bij real om enige hoop te hebben dat zijn niveau omhoog ging gaan. Helaas kiezen er veel belgen voor om ergens op de bank dood te bloden (hazard, origi gedurende veel te veel jaren,...) ipv voor speelkansen te gaan. Nu zie ik het niet meer goedkomen
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  En deze man moet op de bank zitten voor een speler die totaal niet meer presteert.