AP
Volledig scherm
© AP
Italië ITA
0
EINDE
1
België BEL
 • Tine De Caigny Goal 49'

“De grootste stunt ooit in het vrouwenvoetbal”: Red Flames schrijven geschiedenis! De Caigny trapt België voorbij Italië naar kwartfinales EK

Red FlamesGeschiedenis! De Red Flames hebben zich voor de eerste keer ooit geplaatst voor de kwartfinales van een groot toernooi. De laatste EK-groepsmatch tegen Italië - een zenuwslopende partij - werd gewonnen met 0-1. Tine De Caigny trapte het enige doelpunt van de avond overtuigend binnen. In de kwartfinales treffen ze vrijdag Zweden. “Dit is enorm belangrijk voor het vrouwenvoetbal in België”, aldus De Caigny. 

40 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Het vrouwenvoetbal zit in de lift. Indien elke ploeg zou willen investeren in de vrouwen zoals Anderlecht, dan stijgen we Europees zeker verder. RSCA Woman speelt al 5 jaar op rij kampioen.
 • Emmanuel Peeters

  2 maanden geleden
  Prachtig gedaan ze hebben allemaal gevochten als leeuwinnen .Ook al was de Italiaanse tijger soms meer aan het brullen en klauwen.Qua niveau vond ik het wel maar matig maar qua vechtlust en spanning was het top.En nu niets te verliezen tegen die Vikingvrouwen uit het Noorden.Go Flames💪
 • robert van puyenbroeck

  2 maanden geleden
  Pracht prestatie van de ganse ploeg met uitblinker Evrard. Courtois oppassen voor concurente want misschien wordt zij ooit Nummer uno.
 • Andy Vergauwen

  2 maanden geleden
  Top en geef die meisjes of vrouwen nu ook nog een degelijk loon zoals de mannen. Sommige van deze vrouwen voetballen nog beter
 • Paul Verbeeck

  2 maanden geleden
  Mooi gedaan en zeggen dat er nog bij zijn die een job erbij doen . Meer respect voor de dames dan voor hun mannelijke tegenhangers (die zijn RD voor het geld ) .
 1. Brazilië walst Tunesië plat, Richarlison krijgt banaan naar hoofd gegooid: “Dit schokt ons allemaal”
  Play
  Buitenlands voetbal

  Brazilië walst Tunesië plat, Richarli­son krijgt banaan naar hoofd gegooid: “Dit schokt ons allemaal”

  Brazilië heeft in het Parc des Princes in Parijs met weinig moeite zijn vriendschappelijke confrontatie tegen Tunesië gewonnen. De Goddelijke Kanaries wonnen met 5-1, maar de Tunesische supporters eisten op schandalige wijze de hoofdrol op. Die gooiden onder meer een banaan op het veld richting spits Richarlison en schenen met lasers op de Braziliaanse spelers.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.