Chelsea, Manchester United en de LA Clippers staan alle drie in de top 10.
Volledig scherm
PREMIUM
Chelsea, Manchester United en de LA Clippers staan alle drie in de top 10. © AFP/ANP/EPA

De cijfers achter de 10 duurste sportclubs nu miljardenverkoop van Chelsea officieel is: van ruzie om een racepaard tot 50 miljoen commissie voor de directie

Een Rus ruimt in Londen plaats voor een consortium van Amerikanen. Het Europees voetbal als ‘Land of Opportunities’. Met een investering die oploopt tot 4,9 miljard euro is Chelsea FC nu ook officieel de duurst sportclub ooit. Wij doken in de verhalen achter de tien strafste verkopen ooit in de sport. Van een gedwongen exit door racisme, over ruzie om een racepaard tot de schoonzoon van Donald Trump. Ziet u de dollars rollen? 

0 reacties

  1. Wederoptredende Kevin Vandendriessche wil opnieuw belangrijk zijn voor KV Kortrijk: “Tegen Union zijn we allesbehalve kansloos”
    Voetbal Jupiler Pro League

    Wederoptre­den­de Kevin Vanden­dries­sche wil opnieuw belangrijk zijn voor KV Kortrijk: “Tegen Union zijn we allesbehal­ve kansloos”

    KV Kortrijk trekt zaterdagavond naar het Dudenpark. De West-Vlamingen kunnen opnieuw rekenen op sterkhouder Kevin Vandendriessche. De 33-jarige Fransman speelde door een aanslepende blessure geen officiële wedstrijd meer sinds 20 maart. Maar tegen STVV maakte hij zijn wederoptreden. Vandendriessche is klaar om te knallen.